header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

WE HEBBEN JULLIE HULP NODIG

Nieuws afbeelding 20-2-2024 Op dinsdag 27 februari is de sportnota een bespreekstuk op de raadsvergadering. Er is een collegebesluit dat positief is voor de hockey, een sportbeleid dat positief is voor de hockey. De raad moet overtuigd worden om hierover te beslissen deze maand. Ze willen dit weer (minimaal) een maand vooruitschuiven. Concreet betekent dit dat we weer langer in onzekerheid zitten voor wat betreft de vervanging van de velden 2 en 3.

Dit is geen optie!

Het bestuur is al jaren bezig om ook voor de hockey die regelingen te krijgen die voor veel andere sportclubs heel normaal zijn. Ondanks toezeggingen en geruststellende berichten, blijft het maar duren en worden beslissingen keer op keer uitgesteld. Tegelijkertijd worden de velden slechter en moeten we uitwijken naar HCB of Tempo'34. Nog veel langer uitstellen is onverantwoord en drijft ons naar de andere kant van de Maas. Dat is niet wat we willen. We willen in de Hoeksche Waard een vitale hockeyclub waar jeugd, ouderen en mensen met een beperking kunnen sporten!

We hebben jullie hulp nodig!

We willen graag alle leden mobiliseren! Alle jeugdleden nodigen we uit om op dinsdag 27 februari van 19:00 - 19:30 een haag te vormen naar de raadszaal.18:45 verzamelen bij het Gemeentehuis in Oud-Beijerland, in tenue, met hockeystick. Dit is op dit moment belangrijker dan de trainingen, want zonder nieuwe velden kunnen we binnenkort niet meer trainen en spelen.

Om 19:30, als de raadsvergadering start, kunnen ze weer naar huis. De volwassen leden willen we graag uitnodigen op de tribune, de raadsvergadering start om 19:30. In clubshirt zodat we goed kunnen laten zien dat we in groten getale aanwezig zijn.We hopen op een grote opkomst!

Heb je vragen, stuur een mail naar [email protected]

Met sportieve groet,
Het bestuur


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws