header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

Hoeksche Waardse Sportwaardering

Nieuws afbeelding 6-9-2023
Op vrijdag 24 november 2023 staat er iets moois te gebeuren - de uitreiking van de Hoeksche Waardse Sportwaardering! Dit is onze kans om onze club in de spotlights te zetten. We hebben de mogelijkheid om een team, een speler, een vrijwilliger of zelfs onze eigen club te nomineren. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn als op 24 november iemand van HC de Hoeksche Waard het podium beklimt om deze welverdiende erkenning in ontvangst te nemen.

Je kunt iemand of een team nomineren in een van de vier verschillende categorie├źn:
  • Sporter / Sportster
  • Sportteam
  • Aanstormend talent
  • Bijzondere waarderingsprijs (Vereniging & Individueel)
Laten we samen ons best doen om HC de Hoeksche Waard op het podium te krijgen. Het is heel eenvoudig om deel te nemen - bezoek gewoon de website van Hoeksche Waard Actief om je nominatie in te dienen via de volgende link Hoeksche Waardse Sportwaardering - Hoeksche Waard Actief.

Zet 24 november alvast in je agenda, want dat is de dag van de prijsuitreiking. Als jij meedoet, help je mee om straks onze club op het podium te krijgen.!

Nomineren kan t/m 30 september.

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren