header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

VRIENDENLOTERIJ

Nieuws afbeelding 3-10-2022 Het is in het belang van alle leden dat wij als club kunnen blijven investeren in trainingsmaterialen. Natuurlijk is daar een deel van de contributie voor, maar wij doen als club ook altijd mee aan verschillende acties zoals De Grote Clubactie, Rabo Clubactie én De Vriendenloterij. Deze acties brengen altijd veel geld op en dat is mooi voor ons allen.

Voor de Vriendenloterij organiseren wij jaarlijks een belactie. Vrijwilligers van de club bellen dan naar jou als lid met de vraag of je wilt meedoen aan de Vriendenloterij. Woensdag 5 oktober aanstaande gaan we weer bellen tussen 20:00 en 22:00 uur. Je kunt dus een telefoontje verwachten! Dit jaar bellen we voor nieuwe leuke trainingsmaterialen voor de Jongste Jeugd.

Als deelnemer aan De Vriendenloterij maak je niet alleen maandelijks kans op mooie prijzen en ontvang je een VIP-kaart met heel veel voordelen, maar gaat bovendien de helft van jouw lotprijs direct naar de club. Ben je al lid van de Vriendenloterij, controleer dan of jij HC de Hoeksche Waard als begunstigde club hebt aangegeven. Nog geen lid, doe voor een jaar mee en de club profiteert mee!

We rekenen op jullie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren