header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

MATERIALEN

Nieuws afbeelding 4-10-2021

De laatste tijd krijgt de materiaalcommissie steeds vaker berichten dat spullen uit de lockers verdwijnen. Proletarisch geshopt of geleend en zwervend achter gelaten in materiaalhok of clubhuis. Dus kwijt. Hockeymateriaal is duur! We hebben de afgelopen paar jaar geïnvesteerd in nieuw een kwalitatief hoogwaardig materiaal en lockers geplaatst. We gaan ervan uit dat teams zorgvuldig omgaan met de spullen. We werken (nog) niet met een borg omdat we geen zin hebben in discussie dat niemand er iets aan kan doen en het ‘zomaar’ verdwenen/kapot is.

Daarom: Deel je code niet en heb je het gevoel dat teveel mensen de code weten kun je ons vragen die code aan te passen. Maak goede afspraken als je onverhoopt toch iets van een ander team moet (uit)lenen. Spullen kwijt en vinden wij ze terug, gaan ze achter slot en grendel. Wil je ze terug, dan een symbolisch kratje voor de materiaalcommissie. Aan het eind van het jaar kunnen we daar dan extra spullen van kopen! Deal! Al hopen we natuurlijk dat dit uiteindelijk een loze mail blijkt omdat niemand vanaf nu nog materiaal kwijt raakt!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren