header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

Operatie Nieuw Tenue!

Nieuws afbeelding 23-7-2021

Leuk dat jullie al goed de weg vinden naar de Ziedewij in Barendrecht en dat er flink gepast en besteld wordt bij de Hockeywinkel. Sponsoren laten lijsten neerleggen waarop je je bestelling / maat kunt doorgeven.

Paar puntjes van aandacht: De Hockeywinkel kan pas de bestelling doen bij de leverancier als de laatste teamgenoot zijn of haar bestelling heeft doorgegeven, dus wacht niet te lang! En fingers crossed dat Corona niet al te veel vertraging in de levering veroorzaakt. De Hockeywinkel kan pas gaan drukken als alle teamwear ook daadwerkelijk binnen is. Het kan dus zijn dat het drukwerk net ietsje langer op zich laat wachten dan 4 september, maar er is hard gewerkt en alles staat in principe helemaal startklaar. Gooi je oude shirt dus nog niet weg, want misschien is een kleine overbruggingsperiode nog net nodig. Sowieso goed om je shirt nog even te bewaren, want we gaan al het materiaal dat niet meer gebruikt wordt inzamelen voor een goed doel. Daarover later meer… 

Tot slot, ons nieuwe uittenue wordt blauw! Met mooie blauwe Indian Maharadja sokken super strak! Nu had met name de jongste jeugd de afgelopen jaren veelal een wit uitshirt en het is helemaal niet erg om daar nog even in te spelen. Maar koop geen nieuw wit shirt, dat zou zonde zijn. Nog even en dan lopen we er echt allemaal nieuw en eigentijds bij!

Op 21 augustus zal de Hockeywinkel met de bus op de club aanwezig zijn. Ben je dan nog niet in Barendrecht geweest dan kun je zien hoe tof het nieuwe tenue wordt en wie weet ook nog die nieuwe stick, bitje of scheenbeschermers aanschaffen. Hele fijn zomer!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren