header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

Hoera we mogen weer bijna normaal naar de 3e helft!!

Nieuws afbeelding 26-6-2021

Het terras en ons mooie clubhuis mogen onder voorwaarden weer open.Er mag ook weer publiek op het terrein komen dus ouders en bezoekers zijn weer van harte welkom, na of tijdens het hockeyen kun je dus weer wat drinken of eten.Het terras met schitterende tent zal vanaf 26 juni weer op meer tijdstippen geopend zijn.Een ieder dient zich te houden aan de regels die gelden vanuit het RIVM.

De voorwaarden waaronder terrassen en het clubhuis open gaan zijn:

  • Er geldt een verplichte zitplaats.
  • Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht. De registratie en gezondheidscheck doen we aan de deur door het scannen en invullen van de QR code ter plaatse. Deze registratie geldt voor het gehele terrein van de club.
  • Aan een tafel mag je weer met meerdere personen zitten op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot 12 jaar.
  • Binnen mogen maximaal 50 personen plaats nemen op de vrije ongemarkeerde zitplaatsen zonder kruizen op 1,5 meter afstand. De barkrukken aan de bar mogen ook gebruikt worden.
  • De bezoekers van het terras en het clubhuis blijven zoveel mogelijk zitten.
  • Je kunt je drankje en hapje weer gewoon zelf aan de bar halen en contactloos met PIN betalen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren