header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

OEFENWEDSTRIJDEN

Nieuws afbeelding 7-10-2020
Vanwege de COVID-19 pandemie heeft het bestuur van HC de Hoeksche Waard besloten om uitsluitend competitie wedstrijden en reguliere trainingen op haar accommodatie toe te staan. Helaas betekent dit dan ook dat tot nader order oefenwedstrijden niet zijn toegestaan op onze accommodatie. De reden mag duidelijk zijn: ‘als het niet strikt noodzakelijk is, blijf dan thuis’. Oefenwedstrijden zijn in deze situatie volgens het bestuur niet strikt noodzakelijk.

Om die reden adviseren wij coaches en managers dan ook om te bedanken voor uitnodigingen van andere clubs voor het spelen oefenwedstrijden. Dit voor onze eigen gezondheid maar zeker ook die van anderen. Ook hier geldt, vermijd zoveel mogelijk contact met anderen en blijf zoveel mogelijk thuis. Als bestuur kunnen wij hierin niet handhaven. Wij doen wel een dringend beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid en draag je steentje bij aan het indammen van de besmettingen.

Reacties


Peter Vrij

7-10-2020 @ 17:05:36 |Dus een training is strikt noodzakelijk en een oefenwedstrijd niet? Opmerkelijk.

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren