header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

CORONA update 18 Mei 2020

Nieuws afbeelding 18-5-2020 We zijn inmiddels al weer bijna drie weken aan het trainen en het gaat gelukkig goed. De vele vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed gaat waardoor de junioren en senioren weer lekker kunnen trainen.

Een aantal opmerkingen die van belang zijn:
  1. Aanstaande donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, is er GEEN training. Het complex is gesloten een het is niet toegestaan om zelfstandig te trainen;
  2. Zorg er als trainer voor dat je oefeningen op 1,5 meter zijn ingericht. Vind je het lastig om trainingen te maken, neem dan contact op met de TC. Er is vast iemand die je kan helpen met goede oefeningen.
  3. Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, is het niet mogelijk om partijvormen te trainen voor de spelers vanaf 13 jaar en ouder. Geef als trainer het goede voorbeeld, ook voor de teams die om je heen staan.

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren