header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

CORONA UPDATE 11 mei 2020

Nieuws afbeelding 11-5-2020

Op 8 mei hebben wij van de KNHB nieuwe richtlijnen ontvangen voor het sporten van sporters van de leeftijdscategorie 19 jaar en ouder.

Wat betekent dit voor de trainingen?

Deze week wordt er getraind op maandag, dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag volgens het schema dat is geplaatst op de website Corona trainingsschema HC Hoeksche Waard 11 mei 2020. Dit zijn trainingen voor de jeugd tot en met 12 jaar, inclusief de funkeys en benjamins (geen carrousel ), de jeugd van 13 tot en met 18 jaar en de senioren (19 jaar en ouder).

Brengen en halen: Kiss & Ride route

  • Kinderen afzetten mag alleen nog via de ingang bij Bres Accomodaties (naast ingang van Recreatieoord) en de parkeerplaats bij de kinderboerderij. Er zullen co├Ârdinatoren staan bij de ingang bij Bres en bij de Kiss & Ride
  • Parkeren is hier niet toegestaan.
  • Fietsers mogen op ons hockeyterrein de fiets stallen.
  • Uitsluitend trainers en COVID-19 begeleiders mogen hun auto parkeren op het parkeerplaats achter het hoofdveld.
  • 18+ die trainen mogen hun auto parkeren op het parkeerterrein van de hockeyclub.

Wij zullen er als bestuur met de hulp van de technische commissie en andere vrijwilligers de komende tijd alles aan doen om het hockeyen voor onze jeugd- en seniorleden mogelijk te maken! Voor alles geldt dat wij ons nadrukkelijk moeten houden aan de voorwaarden die op dit moment gelden in de actuele 1,5 meter sportsamenleving.

Houd de website in de gaten! De laatste update is hier terug te vinden. Heb je vragen over de trainingen stel je vraag dan via [email protected]. Heb je vragen aan het bestuur? Neem dan contact op met het bestuur via [email protected]

Wij kunnen dit alleen met medewerking van iedereen, trainers, ouders, verzorgers, sporters (kinderen) vrijwilligers. Samen gaat dit lukken. Voor elkaar en met elkaar!

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren