header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

HC DE HOEKSCHE WAARD HELPT!

Nieuws afbeelding 11-2-2020

Help TeamNL naar die felbegeerde Europese titel!

TeamNL brengt de meest getalenteerde spelers uit de Nederlandse competitie samen om te komen tot topprestaties. Het team bestaat uit spelers in de leeftijdcategorie tussen 15 en 35 jaar. Allen maken door hun lichamelijke beperking dagelijks gebruik van een elektrische rolstoel en hebben de ambitie de beste te zijn in hun sport.

In 2020 vindt het EK Powerchairhockey plaats in Finland. Het EK Powerchairhockey vindt iedere vier jaar plaats en is een strijd tussen de acht beste landen van Europa. Er is nog geld nodig zodat bijvoorbeeld Richard Goudswaard uit Mijnsheerenland naar Finland kan. Help TeamNL naar die felbegeerde Europese titel!

Wij hebben 11 kaarten voor de PRO LEAUGE wedstrijden NED-NZL op zondag 22 maart die we aan de hoogste bieders gunnen. Doe een goed bod op één of meerdere kaarten en jij kan naar deze wedstrijden. De actie loopt tot donderdag 12 maart. Dan maken we bekend wie de kaarten hebben gekocht. De volledige opbrengst gaat naar Powerchairhockey Team NL.

Stuur een mail naar: [email protected] met het aantal kaarten dat je wilt hebben en de prijs die jij er voor wilt betalen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren