header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

BERICHT VAN DE VOORZITTER

Nieuws afbeelding 30-12-2019

Dames en heren, jongens en meisjes,

Even hockeypauze en tijd voor andere belangrijke zaken maar ook een moment om te vertellen hoe het gaat met onze vereniging. Stapje voor stapje bezig om onze doelen en ambities te realiseren. Punt voor punt zal ik enkele stappen benoemen.

De gemeente heeft ons verrast met een verbeterde parkeergelegenheid binnen onze hekken op hun terrein. Voor ons ook aanleiding om te kijken of we nu slimmer om kunnen gaan met het stallen van fietsen, scooters en brommers en of wij invulling kunnen geven aan een lang gekoesterde wens van onze leden; een klein speelplaatsje voor de jongsten onder ons. Mark van Daal zal dit namens het bestuur verder uitwerken.

Ook is dit aanleiding om onze leden en bezoekers te wijzen op een paar heel eenvoudige parkeerregels. Dus niet op de invalidenparkeerplaats zonder invalide kaart. Niet naast het miniveldje, niet tussen de bosschages en niet zo dicht mogelijk bij de dug-outs. Ervaring als coach leert mij dat bovenstaande niet de juiste manier van communiceren is dus ga ik in de herkansing. Iedereen kan zijn auto parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen en indien daar geen plaats is op het recreatieoord. Uitrijkaarten zijn nog steeds beschikbaar. Let op parkeren geschiedt op eigen risico.

Dan een ander mooi initiatief. Op basis van de verenigingsondersteuning van de Rabobank zijn wij samen met Sportsupport Rotterdam een project gestart om onze vereniging naar de kernen te brengen en de kernen naar de vereniging. Vanaf september tot half december is er in Oud-Beijerland, op een veldje waar normaal alleen gevoetbald wordt, door Bob Roos op woensdagmiddag hockeytraining gegeven. Dit aan kinderen die doorgaans minder snel met hockey in aanraking zouden komen. Wekelijks waren er 10 tot 15 kinderen bezig met bewegen. Wat hebben we daar mee bereikt? Een waardevolle bijdrage aan de doelstellingen van ons en onze gemeente (gezond leven, inclusiviteit en actief in de kernen) vergroten van de zichtbaarheid van een belangrijke sponsor en mogelijk twee nieuwe leden. Dit initiatief verdient continuering en zal mede/verder worden gedragen door Hoeksche Waard Actief en andere sportverenigingen die zich hierbij willen aansluiten.

Dossier het "nieuwe hoofdveld”; daar waar wij door het vorige gemeente bestuur in de steek zijn gelaten, worden we door het nieuwe college gehoord. Voorzichtig kunnen wij ook melden dat zij de intentie hebben uitgesproken een forse bijdrage te leveren aan een nieuw (water)veld. Dit positieve nieuws is van zeer recente datum en dus zijn met name Mark van Daal en Guus Hollander de laatste dagen erg druk met het uitzoeken van de mogelijkheden en onmogelijkheden van het aanbod.

We doen het met elkaar voor elkaar en rekenen ook op onze leden. Daarom verwachten wij jullie ook op vrijdag 10 januari in groten getale op jullie nieuwjaarsreceptie "stampend het nieuwe jaar in”. Vanaf 17:00 uur zijn jullie welkom in ons mooie clubhuis. Laat weten of je er bent omdat de kok graag wil weten hoeveel monden hij moet voeden. Meld je aan via de website of app.

Rest mij niets anders dan jullie een prettige en veilige jaarwisseling te wensen en ik hoop jullie te mogen verwelkomen op jullie nieuwjaarsreceptie.

Ik hou jullie op de hoogte,

Met sportieve groeten,
Michael Arbman

Reacties


Laurens van der Laan

2-1-2020 @ 06:57:23 |Mooie vooruitzichten! En mensen , NIET te hard rijden langs het terras. Ehhh ik bedoel , pas je snelheid aan als je langs spelende kinderen rijdt... En Tesla’s mogen ook niet voor de deur staan om stroom uit de keuken te halen 🤨

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

Sponsoren