header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

€ 50,- retour

Nieuws afbeelding 13-2-2018

Op 30 oktober 2014 heeft de gemeenteraad van de voormalige gemeente Binnenmaas besloten om geld beschikbaar te stellen voor de 'stimuleringsregeling jeugdleden verenigingen', een soort subsidieregeling om jeugd te stimuleren lid van een vereniging of club te worden. Nadat op 1 juli 2015 werd gestart met een proef, is de regeling na twee evaluatiemomenten verlengd tot en met 31 december 2021.

Let op: het besluit is genomen voor de fusie per 1 januari 2019 van de 5 Hoeksche Waardse gemeenten. Daarom geldt deze regeling alleen voor inwoners van een van de 6 dorpen van de voormalige gemeente Binnenmaas: 's-Gravendeel, Heinenoord, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek en Westmaas.

Jeugdsubsidie

Via deze regeling kunnen kinderen onder de 18 jaar die:

  • in 's-Gravendeel, Heinenoord, Maasdam, Mijnsheerenland, Puttershoek of Westmaas wonen;
  • nog geen lid zijn van een vereniging/instantie uit een van deze 6 dorpen en;
  • minimaal één jaar lid worden van een vereniging/instantie

eenmalig maximaal € 50,- contributie retour ontvangen.

Met deze tegemoetkoming wilde het college van de voormalige gemeente Binnenmaas jeugd onder de 18 jaar stimuleren om zich aan te sluiten bij een vereniging of club. Dit mag ook een commerciële instantie zijn, bijvoorbeeld een dansschool. Daarnaast hopen we de verenigingen hiermee een handje te helpen met het werven van nieuwe jeugdleden. Individuele sporten zoals hardlopen en zwemles zijn uitgesloten van de regeling.

Aanvraagformulier en bijlagen

Om in aanmerking te komen voor maximaal € 50 retour dient u een aanvraag in door het invullen van een formulier. Het aanvraagformulier kunt u downloaden onder het kopje 'Documenten'. Samen met het ingevulde aanvraagformulier moet u de volgende documenten aanleveren:

  • een kopie van het paspoort/de identiteitskaart van het jeugdlid;
  • een kopie van de afschrijving van het (jaarlijks) lidmaatschapsgeld.

NB: zonder bovengenoemde kopieën wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen.

Er is nog een aantal andere voorwaarden opgesteld waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor maximaal € 50,- retour bij een nieuw lidmaatschap. Deze voorwaarden en het aanvraagformulier, kunt u hieronder downloaden onder het kopje 'Documenten'. Omdat de regeling alleen geldt voor inwoners van de voormalige gemeente Binnenmaas zijn deze formulieren nog opgemaakt in de huisstijl van Binnenmaas.

De documenten vind je op:

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren