header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

HET REGENT HARDER DAN IK HEBBEN KAN

Nieuws afbeelding 10-11-2023

Het wordt er niet beter op! Veld 2 is vanavond wederom niet bespeelbaar. De kwaliteit van veld 2 is echt bijzonder slecht en we zullen de komende maanden vaker zien dat we niet kunnen trainen én geen wedstrijden kunnen spelen op veld 2. Dat veld 2 en 3 hard aan vervanging toe zijn, is al enige tijd bekend. Er wordt ook al jaren hard gewerkt om tot een goede oplossing te komen. De signalen zijn positief, maar geduld is nog nodig.

Dit betekent ook dat we voor de wedstrijden op zaterdag een alternatief moeten vinden als de velden 2 of 3 onbespeelbaar zijn. Gelukkig hebben we goede buren aan de andere kant van de tunnel. We hebben met Hockeyclub Barendrecht afgesproken dat we daar terecht kunnen als wij onder water staan. Als dit het geval is, worden de teams daar natuurlijk tijdig over geïnformeerd.

Voor wat betreft de trainingen, daar moeten we elkaar een beetje bij helpen. Dus teams die op veld 2 staan ingedeeld en het veld is niet bespeelbaar, dan samen trainen, zodat iedereen toch kan trainen. Enige flexibiliteit van trainers en spelers is hierbij gewenst.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws