header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

JOUW WENSEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Nieuws afbeelding 12-4-2024 Deze week is er een mail uitgegaan naar alle spelers die volgend seizoen in O14 tot en met O18 spelen, met daarin een link naar de vragenlijst over de wensen voor volgend seizoen wanneer het gaat om de teamindeling.

Een belangrijk uitgangspunt bij de teamindeling is leeftijd. Dit wordt vanuit de KNHB voorgeschreven en daar kan slechts in zeer uitzonderlijke gevallen van worden afgeweken. Daarna doen we ons uiterste best om teams te maken met spelers die qua ambitie, beleving en niveau goed bij elkaar passen. De wensen van de individuele spelers proberen we daar ook zo goed als mogelijk in mee te nemen. Daar gaat deze vragenlijst over.

Aan jou de vraag om deze vragenlijst vóór 26 april aanstaande in te vullen, zodat wij jouw wensen, net als alle andere criteria kunnen meenemen. Let er wel op dat we het niet voor iedereen helemaal voor 100% naar de zin kunnen maken. Dat is ons in de afgelopen 51 jaar helaas nog nooit gelukt. We doen wel ons uiterste best om het voor iedereen zo goed mogelijk te doen!

Klik op de link om de vragenlijst te openen: https://tally.so/r/mOzPjg

Tot slot, als je wilt opzeggen voor het volgende seizoen, doe dit dan vóór 1 mei aanstaande. Dit doe je door in te loggen op de website en dan naar CLUB > OPZEGGEN.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws