header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

VACATURES

Nieuws afbeelding 13-12-2022

Ledenwerving

Als visitekaartje van de club ben jij het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Tot je taken behoren onder andere het beheer van de mailbox, inplannen proeftrainingen en de (ouders van) nieuwe leden informeren over het reilen en zeilen binnen HC de Hoeksche Waard. Dit doe je in nauwe samenwerking en met ondersteuning van de TC en JJC. Daarnaast is er ruimte voor het ontplooien van activiteiten en andere initiatieven die leiden tot de werving van nieuwe leden, zowel voor de (jongste) jeugd, als ook voor de senioren.

Wil je je aanmelden voor deze leuke commissie of heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar [email protected]

Secretaris

De secretaris van de vereniging is onderdeel van het bestuur, en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. Momenteel zitten in het bestuur: Michael Arbman (Voorzitter), Bob Roos (Secretaris), Guus Hollander (Penningmeester), Mark van Daal (Accommodatie), Astrid Smit (Hockey support) William Punt & Corien Smits (Horeca & Evenementen), Steven van de Merwe (Sponsoring) en Technische Commissie (Bob Roos). De post van bestuurslid secretaris is vacant. Bob kan de dubbelrol niet voor 100% goed combineren, dus zijn we op zoek naar een nieuw persoon die deze functie op zich wil nemen.

De secretaris zorgt ervoor dat het secretariaat efficiënt verloopt. Als secretaris ben je onderdeel van het bestuur; je notuleert de bestuursvergaderingen die 1 keer per maand plaatsvinden. Verder is het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie (voornamelijk per mail) onderdeel van het takenpakket. Daarnaast is deze persoon eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie. Voor de ledenadministratie is een aparte vrijwilliger (momenteel Ellen van Welij) die deze functie invult. De taak van de secretaris is het onderhouden van contact met deze persoon. Tot slot behoort ook het opstellen van de vergaderstukken voor de ALV i.s.m. andere commissies tot het takenpakket van de secretaris.

De post van secretaris vraagt om een persoon die accuraat kan werken, communicatief vaardig is en er plezier in heeft om te ‘besturen'. Gemiddeld vraagt deze functie 3 uur per week, waarin alle vergaderingen en dergelijken zijn meegenomen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Bob Roos of Michael Arbman.

Penningmeester

De penningmeester van de vereniging is onderdeel van het bestuur, en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. De post van bestuurslid penningmeester is vacant. Guus heeft aangegeven om aan het eind van het seizoen te stoppen als bestuurslid, dus zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste vrijwilliger die deze functie op zich wil nemen. Word jij blij van het oplossen van financiële vraagstukken, opstellen van een jaarrekening en mutaties verwerken? Dan is de rol van penningmeester iets voor jou.

De taken van de penningmeester omvatten onder andere: het innen van de contributies, opstellen, verwerken en betalen van inkomende facturen, versturen van facturen i.o. andere commissie, aanvragen en opvolgen van subsidies, opstellen van begrotingen én opstellen en toelichten van de jaarrekening.

De post van penningmeester vraagt om een persoon met een stevige financiële achtergrond die enthousiast en proactief te werk gaat en er plezier in heeft om te ‘besturen’. Kennis van en ervaring met Twinfield en WeFact is een pré. Verder is er ruimte om bepaalde activiteiten te outsourcen. De penningmeester adviseert het bestuur ook hoe processen nog efficiënter kan worden ingericht. Gemiddeld kost deze functie 3-4 uur per week, waarbij er natuurlijk een piekbelasting is bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Bob Roos of Michael Arbman.


Reacties


Amber Hagoort

19-12-2022 @ 16:26:54 |o

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

MO14-1 Kampioen
Van baby tot atleet

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren