header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

VACATURES

Nieuws afbeelding 13-12-2022

Ledenwerving

Als visitekaartje van de club ben jij het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Tot je taken behoren onder andere het beheer van de mailbox, inplannen proeftrainingen en de (ouders van) nieuwe leden informeren over het reilen en zeilen binnen HC de Hoeksche Waard. Dit doe je in nauwe samenwerking en met ondersteuning van de TC en JJC. Daarnaast is er ruimte voor het ontplooien van activiteiten en andere initiatieven die leiden tot de werving van nieuwe leden, zowel voor de (jongste) jeugd, als ook voor de senioren.

Wil je je aanmelden voor deze leuke commissie of heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar [email protected]

Penningmeester

De penningmeester van de vereniging is onderdeel van het bestuur, en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. De post van bestuurslid penningmeester is vacant. Guus heeft aangegeven om aan het eind van het seizoen te stoppen als bestuurslid, dus zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste vrijwilliger die deze functie op zich wil nemen. Word jij blij van het oplossen van financiële vraagstukken, opstellen van een jaarrekening en mutaties verwerken? Dan is de rol van penningmeester iets voor jou.

De taken van de penningmeester omvatten onder andere: het innen van de contributies, opstellen, verwerken en betalen van inkomende facturen, versturen van facturen i.o. andere commissie, aanvragen en opvolgen van subsidies, opstellen van begrotingen én opstellen en toelichten van de jaarrekening.

De post van penningmeester vraagt om een persoon met een stevige financiële achtergrond die enthousiast en proactief te werk gaat en er plezier in heeft om te ‘besturen’. Kennis van en ervaring met Twinfield en WeFact is een pré. Verder is er ruimte om bepaalde activiteiten te outsourcen. De penningmeester adviseert het bestuur ook hoe processen nog efficiënter kan worden ingericht. Gemiddeld kost deze functie 3-4 uur per week, waarbij er natuurlijk een piekbelasting is bij het opstellen van de jaarrekeningen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Bob Roos of Michael Arbman.


Reacties


Amber Hagoort

19-12-2022 @ 16:26:54 |o

Reageer op het nieuws