header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

TRAIN(STER/ER)-COACH DAMES 1

Nieuws afbeelding 21-4-2022

Voor onze Dames 1 selectie zijn wij op zoek naar een nieuwe train(ster/er)-coach voor het seizoen 2022-2023.

Dames 1 HC de Hoeksche Waard
Dames 1 is een enthousiast, gemĂȘleerd, sportief en gezellig team. Duidelijke prioriteit in het team is dat de meiden zo goed mogelijk willen hockeyen en presteren, maar dat plezier in het spelletje voorop staat. Ze willen graag leren en beter worden. Dames 1 speelt in de 4e klasse en trainen twee keer per week.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste train(ster/er)-coach die een goede balans weet te vinden tussen plezier en prestatie. Natuurlijk heb je ervaring met het trainen en coachen van jong -volwassenen en sta je voor wat betreft techniek, tactiek en trainingsvaardigheden boven de groep. Het team en de club stelt prijs op een open en eerlijke communicatie en je hebt natuurlijk een duidelijk plan voor wat betreft jouw aanpak. Naast train(ster/er)-coach voor de dames ben je er ook voor de club. Dit zien wij terug in het actief stimuleren van de dames om bijvoorbeeld clinics of andere events te organiseren. Er is desgewenst ook ruimte om voor de trainingen van dames 1 jeugdteams te trainen. Het spreekt voor zich dat hier naast een prachtig nieuw waterveld, goede trainingsfaciliteiten, een enthousiaste TC ook een passende vergoeding tegenover staat.

Kortom, heb jij de gewenste ervaring, voel jij je thuis bij een kleinere club en wil jij je ook inzetten voor de club als geheel buitenom de trainingen en wedstrijden van dames 1, dan willen wij jou graag ontmoeten.

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Bob Roos van de TC via [email protected]. Reageren kan tot en met 27 mei 2022.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

MO14-1 Kampioen
Van baby tot atleet
VACATURES

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren