header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

CORONA MAATREGELEN

Nieuws afbeelding 13-11-2021

De nieuwe corona maatregelen vragen van ons allemaal weer serieuze inspanningen. Niet alleen in termen van gedrag, maar ook operationele zaken waar de club mee geconfronteerd wordt. Er is voor ons echter geen keuze. We zullen de maatregelen respecteren en zo goed mogelijk uitvoeren zodat we met elkaar kunnen blijven hockeyen.

Een vriendelijk verzoek. Ga niet op zoek naar de grijze gebieden waardoor iets wel kan, maar werk mee om de de kans op besmetting zo klein als mogelijk te maken. Uiteindelijk hebben we hier allemaal baat bij.

De basisregels gelden ook voor ons:

  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent. Ga niet trainen, ga niet dat wedstrijdje spelen.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • Als je positief bent, meld dat bij het bestuur via email [email protected] en wacht thuis het advies af van de GGD over je quarataine tijd.
  • 1,5 meter is een veilige afstand.
  • Bescherm jezelf en anderen. Schud geen handen. Was vaak en goed je handen. Hoest en nies in je elleboog.

Daarnaast is voor het betreden van het clubhuis voor iedereen van 18 jaar en ouder het corona toegangsbewijs verplicht. Dat geldt voor iedereen. Zonder een "groene vink” is het clubhuis (incl kleedkamers, lockers en toiletten) voor 18 jaar en ouder niet toegankelijk. Dit geldt vanaf 6 november 2021 tot nadere berichtgeving, voor zowel de weekenden als door de week.

Publiek

Publiek is vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur helaas niet meer welkom bij wedstrijden en trainingen op het club terrein door de nieuwe maatregelen. De toegangspoort naar de club zal gesloten blijven, ouders kunnen kinderen weer afzetten bij het pad langs de kinderboerderij op het recreatieoord (slagbomen staan open).

Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.

Spelers

Even kort met elkaar gezamenlijk wat drinken na de wedstrijd is toegestaan. Houd dit ook kort met inachtneming van de basisregels. Verlaat kort na de wedstrijd ook weer het terrein. Publiek is immers niet toegestaan.

Voor wat betreft niet spelende team leden zoals geblesseerden, ook zij blijven thuis en zitten niet op de bank.

Trainers & coaches

Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers en coaches en vrijwilligers in functie. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten als publiek wel een CTB tonen.

Bij de hoofdingang van het clubhuis, aan de bar, door de trainer of op andere plekken zal worden gecontroleerd door vrijwilligers en personeel van de bar. Andere deuren worden met lint afgezet en zijn alleen in noodsituaties te gebruiken, bv in geval van evacuatie.

Zaalhockey

Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen in de professionele- en amateursport. Alleen toegang hebben personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Dit betekent ook dat zowel betaalde personen als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.

Wij hebben begrip voor de emoties rondom dit onderwerp. We willen wel iedereen met klem vragen om begripvol en tolerant te zijn voor de vrijwilligers die de controle uitvoeren. Het is in belang van ons allemaal om de club draaiende te houden. Ook als het even niet gaat zoals we gehoopt hadden. Vooral dan. Met elkaar voor elkaar!

Mochten er vragen zijn, aarzel niet en neem contact op.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Trainers gezocht
Zomerstop
€ 50,- retour

Agenda

Nog geen agenda punten.
Ga naar volledige agenda

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren