header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

ZAALHOCKEY

Nieuws afbeelding 26-10-2021 Binnenkort gaan we weer van start in de zaal. Dit jaar kunnen we naast de Tienvoet in Heinenoord en Dorpshart in Mijnsheerenland óók gaan trainen in de Boogerd in Oud-Beijerland. Dit betekent dat er meer mogelijkheden zijn om te trainen. Binnenkort verschijnt het trainingsschema voor de zaal op deze website en zal hij verschijnen in de LISA app. 

Voor de beginnende zaalhockeyers is het interessant om de op de site van de KNHB te lezen over zaalhockey (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/zaalhockey). In de zaal wordt gebruik gemaakt van een andere, lichtere stick. Een zaalhockeystick is over het algemeen goedkoper dan een veldstick en begint bij een prijs van rond de € 25,-. Daarnaast is heel belangrijk om goede handschoen te kopen die de hele hand bedekt. Je vind de sticks en handschoenen op hockeygear.eu/nl/clubacties

De trainers van HC de Hoekschewaard krijgen aan het begin van het zaalseizoen een workshop zaaltraining geven, zodat iedereen weer opgefrist en vol enthousiasme van start kan.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Trainers gezocht
Zomerstop
€ 50,- retour

Agenda

Nog geen agenda punten.
Ga naar volledige agenda

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren