header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

Zaalhockey aanmelden

Nieuws afbeelding 15-9-2021

Het veldseizoen is nog maar nauwelijks van start of we gaan ons al weer voorbereiden op het zaalseizoen. Zaalhockey wordt gespeeld tijdens de winterstop in teams van 6 tegen 6. Behalve dat zaalhockey een spectaculaire, intensieve en leuke vorm van hockey is, is zaalhockey ook heel erg goed voor de ontwikkeling van de tactische- en technische hockeyvaardigheden. Wij hopen dat we dit jaar weer veel teams kunnen aanmelden voor de zaal. In deze mail vind je belangrijke informatie over de uitgangspunten en hoe je je kunt aanmelden voor het zaalseizoen.

Aanmelden:

In het verleden werd er standaard vanuit gegaan dat een veldteam ook in de zaal speelt. Wij gingen toen uit van het beginsel ‘je doet wel mee, tenzij je niet meedoet’ . Het team werd ingeschreven en de manager gaf door welke spelers of speelsters meedoen. Dit jaar gaan we het iets anders doen. Dit jaar vragen we aan alle individuele leden of zij in de zaal willen spelen en daar moet je je dan ook apart voor aanmelden: ‘Je doet niet mee, tenzij je wel meedoet’.

Teamsamenstelling:

Op basis van de inschrijvingen kunnen we de teams samenstellen. Dit zullen in veel gevallen dezelfde teams zijn als op het veld maar het zouden ook samengestelde teams kunnen zijn. Met samengestelde teams bedoelen we een zaalteam dat bijvoorbeeld bestaat uit spelers of speelsters uit twee verschillende veldteams. Hiermee kunnen we ook sturen op het aantal spelers en speelsters in een zaalteam. Uitgangspunt is dat we zoveel als mogelijk de veldteams bij elkaar houden in de zaal. Echter in het geval er bijvoorbeeld 2 veld teams van 15 spelers inschrijven voor de zaal, dan worden daar 3 teams van gemaakt, waardoor je misschien bij 6 spelers uit je huidige team zit en met 4 uit een ander team uit dezelfde lijn. Met deze verandering lopen we ook vooruit op de toekomst, waarin het mogelijk wordt om uitsluitend voor een zaalhockey lidmaatschap te kiezen en we dus ook teams op basis van inschrijvingen moeten gaan maken.

Teamomvang:

Voor de zaal is een team van maximaal 11 spelers inclusief keeper ideaal. De coach kan dan in één keer een heel team van vijf wisselen. Iedereen kan bovendien mee en er hoeft niet met een inval schema te worden gewerkt.

Contributie:

De contributie om mee te doen in de zaal bedraagt € 60,- Hierin zit een bijdrage aan de KNHB en de huur van zalen voor trainingen. In de zaalcontributie zitten standaard 2 zaal trainingen.

Aanvullende zaaluren:

De mogelijkheid bestaat om als team extra zaaluren te huren nadat de teams en uren zijn ingedeeld. Deze kosten komen dan voor rekening van het team en deze dienen dan met elkaar te worden verrekend. Daarnaast kun je straks in de vragenlijst aangeven of je op voorhand al meer trainingsuren wilt.

Inschrijven

Doe jij mee in de zaal, vul dan vóór 1maandag 27 september aanstaande het aanmeldformulier in! Klik op de link hieronder (of kopieer de link: https://forms.gle/U4egv2seveLSiGzC6 naar je adresbalk in je browser) om je aan te melden.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren