header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

VERVOLG OPERATIE NIEUW TENUE

Nieuws afbeelding 4-9-2021

Laatste update Nieuw Tenue: geef snel je maat door als je dat nog niet gedaan hebt bij je manager/ De Hockeywinkel. En hou je oude shirt!

De Hockeywinkel stroomt voel met de nieuwe tenues van de HC Hoeksche Waard. En dankzij enorme inspanningen van de sponsorcommissie is het gelukt om voor ieder team een wedstrijdshirt (van het thuistenue) gesponsord te krijgen.

Team compleet?
Voor wie nog niet gepast heeft of de maten doorgegeven... pijlsnel naar De Hockeywinkel aan de Ziedewij in Barendrecht (woensdag, vrijdag, zaterdag geopend)!! Daar liggen alle teamlijsten klaar. Maar pas als alle maten doorgegeven zijn kunnen de tenues besteld en dan moeten ze nog naar de drukker!

Tot 1 oktober geldt ook nog de speciale introductieprijs!

  • Wedstrijdshirt junior: € 20,--
  • Wedstrijdshirt senior: € 20,--
  • Set junioren (wedstrijdshirt, rokje of broekje en kousen): € 50,--
  • Set senioren (wedstrijdshirt, rokje of broekje en kousen): € 52,50

Hou je oude shirt

De eerste teams kunnen volgende week al 'shinen' in het nieuwe tenue. Maar door de late bestelling zijn nog niet alle teams volgende week voorzien. Bewaar dus je oude shirt tot je het nieuwe ontvangen hebt!

Goede doel

Als alle teams het wedstrijdshirt ontvangen hebben starten we een inzameling van het oude materiaal voor het goede doel. Aankondiging komt op de website!

Webshop

Als de uitlevering van de nieuwe tenues achter de rug is, wordt ook webshop gevuld en kun je vanaf dan ook lekker praktisch online je bestellingen doen. Maar een bezoekje aan De Hockeywinkel blijft altijd een feestje, met deskundig advies! 

En... De Hockeywinkel Bus komt binnenkort weer naar de HC Hoeksche Waard!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren