header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

BERICHT VAN DE VOORZITTER

Nieuws afbeelding 2-7-2021

Bericht van de voorzitter,

Dames en heren, jongens en meisjes,
Veel mooie dingen te melden.

We mogen weer! We mogen bijna alles weer als we ons maar aan de 1 ½ meter afstand houden, onze handen blijven wassen en thuis blijven bij de bekende klachten. Bij voldoende resistentie gaan we snel weer terug naar het normaal en is het "nieuwe normaal” hopelijk snel een boze droom uit het verleden.

Wat voor andere mooie dingen heb ik te melden?

Allereerst het nieuwe veld. De werkzaamheden vorderen snel en er staan al oefenwedstrijden in de planning. Het wachten is nog op de definitieve oplevering daarna kunnen we los. Los tijdens ons zomeravondhockey en los met de trainingen.

Ook mogen we terugkijken op een mooie huldiging van onze lokale hockeyheld Pirmin Blaak. Vorige week woensdag mochten wij hem met zijn partner en ouders ontvangen op onze mooie club. Hij werd verwelkomt door onze jeugd en toegesproken door wethouder Paul Boogaard. Gemist of terugblikken kijk hier:


 

Pirmin verklapte ook dat hij op 21 augustus terug is op de club om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een wedstrijd te spelen tussen Oranje Rood en Hockey Club Rotterdam. We gaan van die zaterdag een mooie happening maken en hopen op een grote opkomst. Minimaal 10 Internationals/Europese kampioenen (en hopelijk ook met Olympisch edelmetaal} op onze club.

Er komt ook een urban hockey clinic en meet & greet voor de jeugd. Naast de topwedstrijd proberen wij een wedstrijd te organiseren tussen onze (oud) leden onderling. Voor dit event zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereiding en/of op de dag zelf. Je kunt je melden bij op [email protected]

Een week later op zaterdag 28 augustus ontvangen wij de triatlon op onze accommodatie en weer een week later starten we de competitie. Hopelijk een volledige competitie, zonder virale onderbrekingen en met een normale derde helft.

Het weekend van 17 en 18 oktober staat in het teken van de opening van onze nieuwe hoofdveld. Een weekend vol festiviteiten waar de voorbereiding al in volle gang is. Deze datum is gekozen om zo min mogelijk last te hebben van de beperkingen die wij hebben leren kennen tijdens de (a)sociale onthouding. Wederom clinics voor de jeugd, een onderling toernooi en een spetterend feest op zaterdagavond voorafgaand door een Club BBQ.

Naast extra vrijwilligers voor 21 augustus en het weekend van 17 en 18 oktober zoeken we ook nog sponsoren die met hun bijdrage in geld of natura de festiviteiten mede mogelijk maken. Sponsoren en tips voor mogelijke sponsoren zijn welkom bij Steven van de Merwe bereikbaar op [email protected]

Dan de team begeleiding van H1 en D1. Wij hebben afgelopen zondag het contract met Remco Witkamp, coach van onze dames 1 verlengd. Ook moesten wij door het vertrek van Michel Wijnbelt op zoek naar een nieuwe coach voor onze heren 1 en die hebben wij gevonden in de persoon van Floris Hartenlust. Daar waar Michel het team klaarstoomde voor promotie in de spelsituaties, balverlies en de omschakeling, gaat Floris nu met het team aan de gang om dit ook in balbezit te realiseren. Heren, heel veel succes en plezier!


Last but not least. Het speeltuintje voor onze jongste leden/toeschouwers nadert ook zijn voltooiing.

Geniet, houd afstand maar blijf verbonden {ook online) Met sportieve groeten, met elkaar voor elkaar. Michael Arbman Ideeën, reacties en/of suggesties schroom niet contact op te nemen op [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren