header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

Corona nieuws

Nieuws afbeelding 24-9-2021

Het terras en ons mooie clubhuis mogen onder voorwaarden weer open. Er mag ook weer publiek op het terrein komen, ouders en bezoekers zijn weer van harte welkom, na of tijdens het hockeyen kun je dus weer wat drinken of eten. Het terras met schitterende tent is op diverse momenten in de week geopend.

Een ieder dient zich te houden aan de regels die gelden vanuit het RIVM.

De voorwaarden waaronder terrassen en het clubhuis open gaan zijn:

  • Het clubhuis zal als afhaallocatie gebruikt worden voor uw drankje of etenswaar, het clubhuis is niet geopend om binnen te kunnen zitten.
  • De consumpties dienen buiten of in de mooie tent gebruikt te worden. Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht. De registratie en gezondheidscheck doen we door het scannen en invullen van de QR code ter plaatse. Deze registratie geldt voor het gehele terrein van de club. De QR code kun je vinden bij het clubhuis en op de route naar de velden.
  • Aan een tafel mag je weer met meerdere personen zitten, waarbij het advies is om 1,5 meter afstand te bewaren.
  • Binnen het clubhuis mag je dus niet verblijven buiten het afhalen van eten of drinken.
  • De bezoekers van het terras blijven zoveel mogelijk zitten.Door de corona regels op bovenstaande manier te handhaven hoeft u geen corona check te tonen en zullen wij hier niet op controleren. We hopen dat de regels snel versoepelen en op een mooie lange nazomer zodat we het lang aantrekkelijk houden buiten.
  • De kleedkamers, douches en toiletten vallen niet onder de horeca regels en mogen gewoon vrij gebruikt worden.

Reacties


Lex Wensink

25-9-2021 @ 10:19:23 |Wat is een gezondheid’s heck?

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren