header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

TRAINING & COACHING

Nieuws afbeelding 17-6-2021 De KNHB biedt iedere trainer, coach en technisch manager kennis op zijn of haar niveau aan. Vanuit onze visie op de ontwikkeling van hockeyers en onze visie op opleiden, dagen we je graag uit. Ga aan de slag met opgedane kennis, pas het toe in de praktijk en ontwikkel je verder met opleidingen en bijscholingen. Want met betere trainingen, leiden we betere jeugdspelers op.

Kijk op de site van de KNHB voor meer informatie: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/training-coaching

Training geven is een vak

Inzicht krijgen in de vier basisprincipes van trainerschap
Het is van groot belang dat een kind hockeyt in een veilig en ontwikkelingsgericht sportklimaat. Dit zorgt er namelijk voor dat een kind plezier houdt in hockey, zelfvertrouwen krijgt, leert omgaan met gezag en zeer waarschijnlijk langer door zal blijven gaan met sporten. Op de trainer/coach rust dan ook een belangrijke taak om deze omgeving te creëren. Kijk in de bijlage naar het boekje: De vier inzichten over trainerschap. Een must have voor alle trainers en coaches.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren