header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

UPDATE NIEUW TENUE

Nieuws afbeelding 16-6-2021

Een paar weken geleden kondigden we al aan dat er met ingang van het nieuwe seizoen een overeenkomst is gesloten met De Hockeywinkel en The Indian Maharadja als nieuwe kledingleverancier. Een goed moment om door te pakken en een nieuw eigentijds tenue te introduceren dat met ingang van het nieuwe seizoen de standaard kleding voor alle hockeyteams wordt.

Met trots presenteren we het nieuwe tenue, uiteraard in de vertrouwde kleuren oranje en blauw. Vanaf augustus is het nieuwe tenue verkrijgbaar, maar je kunt nu al gaan passen in De Hockeywinkel aan de Ziedewij 13a in Barendracht.


Tot 1 oktober is er een speciale introductieprijs:

  • Wedstrijdshirt junior: € 20,-
  • Wedstrijdshirt senior: € 20,-
  • Set junioren (wedstrijdshirt, rokje of broekje en kousen): € 50,-
  • Set senioren (wedstrijdshirt, rokje of broekje en kousen): € 52,50
De prijzen zijn inclusief 21% BTW. 


Sponsoring
Je kunt met je team op zoek gaan naar een sponsor die alle kleding betaalt, maar je kunt ook meerdere sponsoren proberen te vinden die samen alle kleding of een deel ervan betalen.

In het nieuwe seizoen krijgt HCHW niet alleen een prachtig nieuw tenue. Indian Maharadja ontwerpt ook diverse andere kleding zoals trainingspakken, -shirts en sweaters.

Daarnaast wordt bij de Hockeywinkel speciaal voor HCHW een selectie sportkleding aangeboden zoals trainingsshirts, leuke hoodies en hippe shorts. Deze kleding wordt door de Hockeywinkel zo nodig bedrukt met de sponsors van het team. En naast teamwear is er ook hardware, zoals Indian Maharadja sticks, tassen, sokken en andere hockey accessoires waarmee je je nieuwe outfit compleet kunt maken.

Is er interesse in teamsponsoring, dan kun je contact opnemen met Steven van de Merwe via [email protected]

Heb je nog vragen, stuur een mail naar [email protected].

Namens de marterialencommissie, sponsorcommissie & hockeysupport

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren