header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter HC Hoeksche Waard

Bericht van de voorzitter

Nieuws afbeelding 4-2-2021

Dames en heren, jongens en meisjes,

Het duurt te lang!

Maar we mogen voorzichtig weer hopen dat we voor de zomer toch weer mogen hockeyen.

Ook gaan we dit jaar nog hockeyen op ons nieuwe hoofdveld. We verwachten de komende twee weken het geld van de gemeente

Onze penningmeester is druk bezig met de BOSA-subsidie en we zullen deze maand waarschijnlijk de definitieve aannemingsovereenkomst tekenen. Het wordt een prachtig veld en is gelijk aan het hoofdveld van onze Rotterdamse vrienden van Victoria. Dank aan alle betrokkenen die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Gelukkig kan en mag onze jeugd gewoon buiten blijven sporten en ondanks dat we nu in normale omstandigheden geen veldhockey en veldtraining aanbieden doen we dit nu wel. De TC en de JJ hebben weer een coronaproof trainingsschema in elkaar gezet en we zijn inmiddels weer een aantal weken bezig. Ook zullen zij op de zaterdagen weer onderlinge toernooitjes en/of wedstrijden organiseren.

Dan onze 18+ leden. We missen jullie en jullie missen elkaar.

Op de zondag maken we het nu tussen 11:00 en 15:00 mogelijk om in tweetallen een balletje te slaan op onze club. Uiteraard volgens, in overeenstemming met de richtlijnen. Meer hierover kunnen jullie vinden op onze website.

En verder…. Hoe leuk waren de midzomeravond events?

Zoiets willen we nu ook maar fysiek kan en mag er bijna niets voor deze leden maar online is er wel veel mogelijk. Vanuit het bestuur hebben we dan ook het idee opgepakt om een HCHW cLUB Quiz te organiseren. Hoe pakken wij dit aan?

  • We kijken hoeveel leden dit een leuk idee vinden en hoeveel leden zich aanmelden.
  • We stellen voor de deelnemers een borrelpakket samen met Hoeksche producten.
  • We laten deze pakketten ophalen op een donderdagavond in de week voorafgaand aan onze HCHW cLUB Quiz
  • We organiseren deze HCHW cLUB Quiz op donderdag 25 februari of donderdag 4 maart (afhankelijk van de logistiek en planning)

Op een donderdag want dan hebben de meeste leden geen excuus om niet mee te doen omdat dit een reguliere trainingsavond is. In deze periode omdat we toch niet op wintersport mogen.

Wie neemt er deel aan deze online verenigingsborrel en competitie? Meld je snel aan door een mail te sturen naar: [email protected] met hoeveel personen je meedoet (namen, e-mailadres en datumvoorkeur) zodat we de boel in gang kunnen zetten. Aanmelden kan tot en met Valentijnsdag. We rekenen op jullie massale deelname. Uiteraard niet voor niets maar voor mooie prijzen!

Rest mij voor nu niets anders dan de hoop uit te spreken dat onze senioren allemaal meedoen aan de HCHW cLUB Quiz en ik jullie snel weer op onze club mag ontmoeten.

Geniet, houd afstand maar blijf verbonden {ook online)

Met sportieve groeten, met elkaar voor elkaar.


Michael Arbman

Ideeën, reacties en/of suggesties schroom niet contact op te nemen op [email protected]

Reacties


Marytha Zuurmond

7-2-2021 @ 14:00:03 |super leuk idee!

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren