header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

STOPZETTEN TRAININGEN

Nieuws afbeelding 14-12-2020
Vooruitlopend op de maatregelen die aanstaande zijn, heeft het bestuur besloten dat met directe ingang ALLE trainingen voor zowel de jeugd als de senioren komen te vervallen. Dus ook deze week, GEEN trainingen. Het complex is gesloten en er kan ook niet op eigen initiatief worden getraind. In principe geldt de sluiting tot 19 januari aanstaande.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende weken. Het zal voor velen weer lastig en zwaar worden. Blijf gezond en verbonden.

Reacties


Peter Vrij

14-12-2020 @ 15:50:14 |Toch jammer dat de jeugd niet kan trainen. De overheid laat buitensport toe.

Gera Leijdens

14-12-2020 @ 19:39:36 |waarom? Jeugd mag buiten sporten hoor ik net . Onze trainers, coronaopzichters en ouders hebben het allemaal zo goed en veilig georganiseerd. Zijn we nu de enige club in de regio waar jeugd niet meer mag hockeyen?

Laurens van der Laan

16-1-2021 @ 19:26:31 |iedereen de beste wensen? fijn dat iedereen nog lid is en netjes betaalt. dank voor de mooie woorden van het bestuur

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren