header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter HC Hoeksche Waard

Bericht van de voorzitter 15 juli 2020

Nieuws afbeelding 15-7-2020

Bericht van de voorzitter,

Dames en heren, jongens en meisjes,

Deze week komt er einde aan een hockeyseizoen. Tijd voor een korte terugblik en een mooi vooruitzicht.

We zijn, zodra het weer kon, in staat geweest om samen plezier te maken op de hockey. Mooie hoogtepunten waren de eerste trainingen van de jeugd onder de 12, de lachende gezichten en het plezier. De eerste keer weer bij elkaar van de junioren boven de 18 die elkaar ook gemist hadden. Maar zeker ook de drieluiken van de senioren op de laatste twee woensdagen van dit seizoen. We hebben elkaar gemist en wilde weer de competitie aangaan en samen een drankje doen. Door ons collectieve enthousiasme vergaten we de eerste keer dat we buiten het veld wel voldoende afstand moesten bewaren maar dat was de tweede keer al weer in orde.

Ook hadden we vorige week onze vrijwilligersborrel, een moment om onze vele vrijwilligers te bedanken met een hapje een drankje en gemeende mooie woorden. Ook waren de CDA-coalitie van de gemeenteraad en de wethouder onze gasten op deze borrel. Ook van hen de complimenten voor onze vrijwilligers en onze vereniging.

Dan ons vooruitzicht. De reguliere competitie kan weer plaatsvinden vanaf 1 september 2020 en we kijken hier echt naar uit. Op dat moment zijn we waarschijnlijk nog niet Coronavrij en blijven er richtlijnen en protocollen van toepassing. Welke dat zijn, zal de tijd ons leren. Daarom willen we voor het seizoen stilstaan bij deze protocollen en onze huisregels. We zullen dan ook per lijn een Seizoenskickoff plannen.

Voorlopige data (Houd WWW en socials in de gaten!)

 

  • JJ Vrijdag 4 september einde dag begin avond
  • Junioren C & D Maandag 31 augustus tussen 19:30 en 21:00 uur
  • Junioren A & B Donderdag 3 september tussen 19:30 en 21:00 uur
  • Senioren Zondag 30 augustus tijden volgen

 

Vertegenwoordigers van onze commissies, het bestuur en de lijncoƶrdinatoren zullen dan de aanwezige teams vertellen wat leden mogen verwachten en wat er van leden en ouders wordt verwacht. Ook is dit een mooie gelegenheid de laatste vacatures in te vullen voor de teambegeleiding (trainers, coach, manager) en mogelijk een paar vacatures in de commissies. We maken dan per team een teamfoto. Aanwezigheid dus gewenst want we willen niemand missen op die foto. Alle teams komen te hangen in ons clubhuis en zo maken we het er nog gezelliger.

Dan de echte start van het seizoen. Doordeweeks lekker trainen volgens het trainingsschema op Lisa en op zaterdag al onze junioren weer in actie in de competitie. Op zondag wordt het ook een stuk drukker met naar zich nu laat aanzien, 5 seniorenteams bij de heren en 5 seniorenteams bij de dames. D1, JD1,D2, VetDA, VetDB, H1, JH1,H2,VetHA en VetLA.

Voor onze Dames1 moesten we op zoek naar een nieuwe trainer/coach en die denken wij te hebben gevonden. Er is nog geen contract dus de naam houden jullie tegoed.

Met al die hockeyactiviteiten, drukte en zere knieĆ«n van de senioren moeten we iets doen aan de bespeelbaarheid van onze velden. Het collegebesluit is daar een mooi begin van. Als de gemeenteraad akkoord gaat ontvangen wij € 330.000,00 euro voor ons nieuwe hoofdveld. Aangevuld met een BOSA subsidie en wat eigen middelen zijn we dan in staat een nieuw waterveld te realiseren voor ons clubgebouw.

Voor de kleintjes onder ons die op vrijdag en zaterdag meekomen met de broertjes en zusjes en op zondag met papa en mama, maken we een mooie speelgelegenheid tussen het clubhuis en ons nieuwe hoofdveld.

Mooie vooruitzichten maar er is nog veel te doen. We willen een bredere steun en draagvlak voor het collegebesluit en onze club dan de leden van de coalitie. We zullen dan ook onze PR en lobbyactiviteiten inzetten op de leden van de oppositie. Deel van onze PR zijn jullie, onze leden. We zullen jullie dan ook vragen aanwezig te zijn als de gemeenteraad bijeenkomt om zich een oordeel te vormen. Wie zegt er nee tegen lachende enthousiaste kinderen in clubkleuren?

Mooie vooruitzichten maar nu eerst vakantie!

Geniet, houd afstand maar blijf verbonden.

Met sportieve groeten, met elkaar voor elkaar.

Michael Arbman


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

Sponsoren