header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club Nieuws

CORONA update 29 September 2020

Nieuws afbeelding 28-9-2020

Op 28 september zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd die van kracht zij geworden op dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur en zijn ook van invloed op de hockeysport. Het goede nieuws is dat sporten mogelijk blijft. Sportkantines moeten helaas dicht en publiek is niet meer toegestaan bij trainingen én wedstrijden.

Vooruitlopend op de berichtgeving van NOC*NSF, de KNHB en de veiligheidsregio’s willen wij alvast benadrukken dat de volgende maatregelen zullen gelden. Dit is voorlopig de komende 3 weken van toepassing en kunnen tussentijds worden aangepast.


Parkeren

Vanaf 29 september is het niet meer mogelijk om op het parkeerterrein van de hockeyclub te parkeren. Dit geldt zowel voor trainers, coaches, ouders, begeleiders en spelers. Het hek is afgesloten voor auto's. Er mag tijdens trainingen en wedstrijden geen publiek meer langs de kant staan. Ook niet voor de (jongste)jeugd. Voor het halen en brengen van kinderen gebruik maken van het parkeerterrein van het recreatieoord Binnenmaas. Als je overdag binnen 15 minuten na inchecken weer vertrekt, is het parkeren gratis. 's Avonds én in het weekend staan de slagbomen open.


Teams

 • Kom omgekleed naar de club en neem een eigen bidon mee.
 • Verlaat het complex direct na je training of wedstrijd.
 • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van je training naar HC Hoeksche Waard.
 • Verzamel maximaal 30 minuten voor aanvang van je wedstrijd op HC Hoeksche Waard.
 • Ouders mogen kinderen naar de ingang van het complex brengen en kunnen indien noodzakelijk op het parkeerterrein van het recreatieoord Binnenmaas wachten
 • Let op! Ook daar houd je 1,5 meter afstand.
 • Bij de jongste jeugdteams mag één ouder mee als begeleider van het team
 • De begeleiding van een team (m.u.v. jongste jeugd) bestaat uit maximaal twee personen. Tijdens de wedstrijd staan zij langs het veld binnen de hekken.


Toeschouwers

 • Toeschouwers zijn vanaf 29 september 18.00 uur niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar de thuiswedstrijd van hun sportende kind willen kijken;
 • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde rij-ouders onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regels voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
 • Zeer dringend advies. Kom of ga met zo min mogelijk rij-ouders naar een uitwedstrijd van de jeugd. Ga hier slim en verstandig mee om. Met maximaal 5 auto's moet het mogelijk zijn om een team te vervoeren.
 • Begeleiders van jeugdwedstrijden staan tijdens de wedstrijd langs de velden aan de aangeven zijde (tegenover de dug out) en op 1,5 meter van elkaar.


Clubhuis en horeca

 • Het clubhuis, de bar, kleedkamers en terras zijn gesloten.
 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen voor na de wedstrijd en te nuttigen op de club. Met uitzondering van eigen fruit/tussendoortje in rust.
 • Toiletten en materialenruimte zijn bereikbaar.
 • Trainingsmaterialen kunnen door 1 persoon worden gehaald en teruggebracht. Denk ook hier aan de 1,5 meter afstand.


Wij vragen al onze leden, vrijwilligers, ouders, begeleiders en bezoekende teams zich goed aan deze maatregelen te houden. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en was je handen regelmatig. Heb je klachten blijf thuis!

Samen gaat dit lukken. Voor elkaar en met elkaar! Houd de website in de gaten! De laatste update is hier steeds terug te vinden.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren