header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Van de voorzitter HC Hoeksche Waard

Bericht van de voorzitter 01 juni 2020

1-6-2020 Dames en heren, jongens en meisjes,

In het vorige bericht sprak ik over trots. In dit bericht wil ik spreken over dankbaarheid. Ik ben dankbaar voor het feit dat wij zodra het kon direct de trainingen hebben gestart met de hulp van vele en vaak ook nieuwe vrijwilligers. Dankbaar voor de extra inzet van bestuur, commissies en teambegeleiding. Dankbaar voor het feit dat jullie ons trouw zijn en verbonden blijven aan de club. Deze tijd van (a)sociale onthouding mag niet leiden tot een neergang van het verenigingsleven in het algemeen en die van ons in het bijzonder. Ook dankbaar voor de steun van het ministerie, de bond, onze sponsoren, de gemeente en de politiek als het gaat om de ondersteuning van onze vereniging, Iedere organisatie draagt haar steentje bij om deze bijzondere periode gezond door te komen.

Naast alle Corona gerelateerde zaken zijn een aantal zaken gewoon doorgelopen waaronder ons verzoek aan de gemeente voor een financiële bijdrage voor ons nieuwe hoofdveld. De laatste vragen zijn inmiddels door ons beantwoord en het voorstel zal worden voorgelegd aan het college. We wachten de besluitvorming in college en raad met spanning af. Wij hopen op een reactie voor de zomer.

De zomer. Wat gaan we doen tot de zomer? Wat in de zomer en wat na de zomer? We gaan meer hockeyen! Hockeyen MET de gezelligheid van de derde helft en een open clubhuis. Als we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en het virus onder controle blijft, wil de bond vanaf 1 juli weer meer fysiek contact tijdens sporten toestaan, mogen de clubhuizen en bar weer open en verlengen we gewoon ons seizoen. We gaan regulier met trainingen door tot 4 juli en in de zomer GEEN zomerstop maar: " the Summer Hockey Experience” ondersteund door de KNHB en naar ik hoop ook door onze vele (ook nieuwe) vrijwilligers. Toernooien, clinics, drieluiken, inhalen wat we hebben gemist! Ook maken wij ons zo klaar voor de start van de reguliere competitie die, onder voorbehoud van hetgeen eerder is genoemd op 1 september zal gaan starten.

Dankbaar dus dat de (a)sociale onthouding tot een einde komt en transformeert naar een sociale onthouding waar samen hockeyen, samen zijn, samenkomen en gezelligheid weer (het nieuwe) normaal wordt.


Blijf gezond, houd afstand maar blijf verbonden.


Met sportieve groet,

Michael Arbman
Voorzitter
 
HC de Hoeksche Waard
 
Met elkaar. Voor elkaar
Samen de schouders eronder!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.
Ga naar volledige agenda

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

 

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren