Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

wo 15  Eten op de Club
zo 19  Roparun event
zo 19  Hoeksche Health Day
zo 19  Rabobank Actief op Zondag
za 25  E-Feest
zo 2  Rabobank Actief op Zondag
wo 5  Centrale training E jeugd meisjes
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
13-11
Bestuursvergadering 12 november 2018

Meestal komt het bestuur de 1e van de maand bij elkaar voor een bestuursvergadering. Deze maand was de bestuursvergadering een week opgeschoven. Onder de bezielende leiding van onze voorzitter Michael Arbman zijn er weer een aantal belangrijke zaken aan de orde gekomen die we graag met jullie willen delen.

Over drie jaar bestaat onze club 50 jaar. Regeren is vooruit zien, dus nu al worden de eerste stappen gezet om daar een mooi feestjaar van te maken. In aanloop van ons vijftig jarige bestaan, introduceren we begin volgend jaar het zogenaamde Hoeks Klei Diner. Een diner in ons clubhuis, bereidt door een professionele kok met staf. We hebben 2 jaar de tijd om te oefenen, zodat we over 3 jaar een culinair top event kunnen presenteren.

De arbitrage commissie begint als een zonnetje te lopen. Er zijn weer veel mensen geslaagd. We zijn gestart met het begeleiden van startende scheidsrechters en de begeleiderspool wordt steeds groter. Allemaal mooie ontwikkelingen die maken dat ieder team gefloten kan worden. Een punt van zorg blijft dat er een aantal mensen consequent niet komen opdagen voor een examen en ook niets van zich laten horen. Besloten is om het gesprek aan te gaan met de individuele leden en bij volharding consequenties hier aan te verbinden.

Het hospitality team boekt mooie vooruitgang! De borden zijn geplaatst en sinds vorige week krijgen alle coaches van de gastteams van de manager van het ontvangende team een fraai vormgegeven kaart met daarop de velden, onze huisregels én twee consumptiebonnen. Een goed initiatief waar we enorm blij mee zijn!

De opname in de Sportnota van de Gemeente Binnenmaas en de relatie tot een nieuw veld zijn al meerdere keren voorbij gekomen. Ook deze vergadering was er helaas nog geen positief nieuws. Er is nog steeds geen besluit genomen over het al dan niet opnemen van HC de Hoeksche Waard in de Sportnota. Worden we in de sportnota opgenomen dan helpt de gemeente bij de realisatie van een nieuw veld en blijven er bij ons financiële middelen vrij voor infrastructurele aanpassingen. Op korte termijn moet er duidelijkheid komen. Er moet immers een nieuw veld komen. Langer uitstel, gaat ten koste van de kwaliteit van het spel, de veiligheid én de uitstraling van onze club. Kortom wordt vervolgd.

De jeugddoeltjes op veld 1 en 2 zijn hard aan vervanging toe. Er is besloten dat in ieder geval na de winterstop er nieuwe jeugddoeltjes zijn. Inklapbaar, duurzaam en veilig. Op de binnenkant is ruimte voor sponsoring. Op de sponsoravond van 26 november aanstaande gaan we ook kijken of er sponsoren bereid zijn om één of meerde goaltjes te sponsoren.

Een punt van aandacht is de ledenafname. Hoewel zeker nog niet zorgwekkend, we zijn een gezonde en vitale club, moet er wel aan gewerkt worden. Stilstand is achteruitgang en dat is niet goed. Ledenwerving staat hoog op de agenda! Aanstaande maandag om 19:00 is er al een eerste overleg met een aantal mensen om te inventariseren wat er nodig is om ledenwerving structureel een plaats te geven in de club. Natuurlijk zijn daar ook weer mensen, vrijwilligers voor nodig om dit op te pakken en verder uit te bouwen. Mensen die lol hebben in sales, marketing , communicatie, sociale media en organiseren, zijn van harte welkom om aan te sluiten. Met elkaar groeien naar 750 leden. Dat is een prachtig streven!

Last, but not least, de Algemene Leden Vergadering. Deze is op 11 december aanstaande. Binnenkort, maar in ieder geval 14 dagen voor de ALV ontvangt ieder lid nog een uitnodiging.
 
 
Michael Arbman, 20-11-2018 @ 20:54:44
Om de opkomst te vergroten is de ALV verplaatst naar de nieuwjaarsreceptie. Bitterballen gesponsord door de club.Samen betrokken het nieuwe jaar inluiden.

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =

Statistieken

dinsdag 23 april 2019
Aantal leden (info) 601
Nu online 47
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 77,4%

Clubcompetitie

1. H1 Silvercup
2. Meisjes MD3 Foto aanwezig
3. Meisjes MD4
4. Meisjes MC1
5. Meisjes MA2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
april 94,12 %
mei 72,09 %
juni 60,59 %

Laatste reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 27% |week: 33%

Teams