Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

do 27  Kick-off borrel Verenigingsondersteuning
vr 30  Sinterklaasfeest
zo 9  Pink Sevens Toernooi 2019
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
3-7
Road to 2025

Bericht van de voorzitter,

 

Dames en heren, jongens en meisjes,

 

Bijzonder trots op het feit dat wij met meer mensen, meer voor de club en de regio gaan betekenen en niet zoals bij veel verenigingen steeds minder mensen meer moeten gaan doen. 


Afgelopen maandag hebben we de kaders vastgesteld voor onze strategie 2025. In samenwerking met de KNHB en veel betrokken leden hebben we de Road to 2025 de afgelopen maanden verkend. Voor een viertal thema’s hebben we doelstellingen, activiteiten en prioriteiten bepaald.

 

De vier thema’s zijn: 

  • Een leven lang hockey
  • Ambities
  • Positief maatschappelijke impact
  • Toekomstbestendige financiën

 

Een leven lang hockey; Hockeyers langer betrokken houden bij onze vereniging door een passend aanbod te bieden in een plezierige en uitdagende omgeving gedurende de verschillende levensfases van de leden.

 

Ambities; Wij zijn een middelgrote club, betrokken , breed met een actieve ontwikkeling van de leden, ouders, familie en betrokkenen. Trainingen zijn van hoge kwaliteit, breed en passend per leeftijd.

 

Positief maatschappelijke impact; Wij zijn een hockeyclub waar Hoekschewaarders graag samenkomen, samen werken, samen sporten en dus samenleven.

 

Toekomstbestendige financiën; Een financieel gezonde vereniging die structureel over voldoende financiële middelen beschikt om (in lijn met de ambities van de club) te kunnen investeren in accommodatie, materialen en de opleiding van trainers, coaches en kader (vrijwilligers)

 

Vanuit de leden zijn er werkgroepen gemaakt die met ondersteuning van een bestuurslid en in samenwerking met de verschillende commissies hier meer inhoud aan gaan geven. 

 

Ik kan mij voorstellen dat je hier ook een bijdrage aan wilt leveren. Mocht je denken dat past precies bij mij, hier kan ik helpen zonder langlopende verplichtingen neem dan contact op met mij of een ander bestuurslid. Wij zijn nog op zoek nog een vrijwilligers coördinator (zie de site)

 

Begin voor het volgend seizoen zijn de eerste zaken al zichtbaar en starten we met het streven om de meest gastvrije vereniging van de Hoekschewaard te zijn. We ontvangen leden, gasten en hun supporters op een gastvrije wijze. Dit bij aanvang van het seizoen met een seizoen kick-off en gedurende het seizoen bij alle activiteiten op en rond de club.

 

Ik hou jullie op de hoogte.

 

Met sportieve groeten,

 

Michael Arbman

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =


Statistieken

zaterdag 22 september 2018
Aantal leden (info) 565
Nu online 114
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 78,8%

Clubcompetitie

1. Meisjes MD3
2. Meisjes MA2
3. Meisjes MC1
4. Meisjes MD5
5. Meisjes MD2
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
september 83,33 %
oktober 70,00 %
november 62,30 %

Laatste reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 9% |week: 42%

Teams