Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

wo 17  Eten op de Club
wo 15  Eten op de Club
zo 19  Roparun event
zo 19  Hoeksche Health Day
za 25  E-Feest
wo 5  Centrale training E jeugd meisjes
zo 9  Pink Sevens Toernooi 2019
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
4-6
Nieuwe vrijwilligers

Het gaat goed met de aanwas van nieuwe vrijwilligers op de club! Het werkgebied 'Evenementen & Horeca' wordt in het bestuur ingevuld als een 'duo-baan'. Corien Smits & William Punt, vertegenwoordigen binnen het bestuur de commissies zoals de bar, evenementen, toernooien & hospitality. Op deze manier is er een nog betere afstemming mogelijk tussen de verschillende commissies. 

Verder heeft de strategische sessie van 28 mei jongstleden ook tot mooie nieuwe initiatieven geleid die onze club weer een stap verder zullen helpen. De aanwas van (jongste) jeugd heeft de hoogste prioriteit gekregen. Natuurlijk in nauw overleg met de jongste jeugd commissie zal Martijn Lanfermeijer zich gaan inzetten om de instroom in de (jongste) jeugd structureel te verbeteren. Jacco van der Knijff en René Lagendijk gaan zich inzetten om van HC de Hoeksche Waard, over 2 jaar, de meest gastvrije vereniging van de Hoeksche Waard te laten zijn. Peter Vrij gaat samen met de penningmeester Guus Hollander werken aan een financieel meerjaren overzicht en budgetten voor de commissies. Dit helpt om inzicht te krijgen welke financiële middelen er in de jaren nodig zijn. Ook het technisch beleid wordt weer eens kritisch tegen het licht gehouden om te kijken of dit nog in lijn is met de ambities van de club. Roland Braams en Michael Arbman gaan hier een belangrijke rol in spelen.

Kortom weer veel nieuwe activiteiten en mensen die zich gaan inzetten voor de club. Onze ambities zijn best groot, dus er zijn altijd initiatieven, projecten of activiteiten waarvoor mensen nodig zijn. Het is leuk om te doen. Met elkaar en voor elkaar! Achter in het clubhuis hangt een poster met daarop de vacatures. Maar straks ook op de nieuwe website kun je ze vinden. Wil je iets oppakken laat het dan weten. Er is altijd iets te doen wat goed bij jou past en waar je energie van krijgt.
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =Statistieken

maandag 25 maart 2019
Aantal leden (info) 596
Nu online 123
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 77,7%

Vandaag jarig

Cathelijne Crijns

Clubcompetitie

1. Meisjes MD3 Foto aanwezig
2. H1 Silvercup
3. Meisjes MD4
4. Meisjes MC1
5. Meisjes MD5
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
maart 91,01 %
april 63,48 %
mei 57,33 %

Laatste reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 24% |week: 43%

Teams