Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

wo 17  Eten op de Club
wo 15  Eten op de Club
zo 19  Roparun event
zo 19  Hoeksche Health Day
za 25  E-Feest
wo 5  Centrale training E jeugd meisjes
zo 9  Pink Sevens Toernooi 2019
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl


Sponsormogelijkheden

Draagt u HCHW ook een warm hart toe?

HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport. Iedereen, zowel kleintjes als pubers, (jong) volwassenen en veteranen, is welkom bij HCHW.

Ons doel is sociale cohesie. Samen een sportieve prestatie neerzetten, samen werken aan succes. Onze club steunt zwaar op de inzet van tientallen enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Zij voelen zich allemaal zeer betrokkenheid bij onze vereniging, bij onze leden, bij onze jeugd. En hetzelfde geldt voor onze sponsors.

Met elkaar hebben we een gezamenlijk doel. Samen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze directe leefomgeving, de Hoeksche Waard, en de maatschappij in het algemeen. Hockeyclub Hoeksche Waard staat voor sportiviteit, respect, betrokkenheid, samenwerking, verbinding, resultaat en succes. Hier zetten wij ons zowel individueel als gezamenlijk voor in. Op het veld, maar ook daarbuiten. Daarnaast streven we er als vereniging naar om voor al onze sponsors, groot en klein, een goede partner in business te zijn.

Draagt u HCHW een warm hart toe? Dan bieden wij u tal van mogelijkheden om onze club financieel te ondersteunen. Wij danken u alvast hartelijk voor uw interesse en betrokkenheid.


Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie dan helpen wij u natuurlijk graag. U kunt het beste een email sturen naar de sponsorcommissie ([email protected]) of neem contact op met Peter Nootenboom op 06 54 252 547.