header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

(oud) Informatie_sponsorbeleid


Sponsormogelijkheden

Draagt u HCHW ook een warm hart toe?

HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport. Iedereen, zowel kleintjes als pubers, (jong) volwassenen en veteranen, is welkom bij HCHW.

Ons doel is sociale cohesie. Samen een sportieve prestatie neerzetten, samen werken aan succes. Onze club steunt zwaar op de inzet van tientallen enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Zij voelen zich allemaal zeer betrokkenheid bij onze vereniging, bij onze leden, bij onze jeugd. En hetzelfde geldt voor onze sponsors.

Met elkaar hebben we een gezamenlijk doel. Samen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze directe leefomgeving, de Hoeksche Waard, en de maatschappij in het algemeen. Hockeyclub Hoeksche Waard staat voor sportiviteit, respect, betrokkenheid, samenwerking, verbinding, resultaat en succes. Hier zetten wij ons zowel individueel als gezamenlijk voor in. Op het veld, maar ook daarbuiten. Daarnaast streven we er als vereniging naar om voor al onze sponsors, groot en klein, een goede partner in business te zijn.

Draagt u HCHW een warm hart toe? Dan bieden wij u tal van mogelijkheden om onze club financieel te ondersteunen. Wij danken u alvast hartelijk voor uw interesse en betrokkenheid.


Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie dan helpen wij u natuurlijk graag. U kunt het beste een email sturen naar de sponsorcommissie ([email protected]) of neem contact op met Peter Nootenboom op 06 54 252 547.
 

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

Sponsoren

Vacatures

6. Hockey technische zaken
Lijncoördinator Meisjes A
5. Hockey support
Operationeel begeleider
5. Hockey support
Operationeel
6. Hockey technische zaken
Coördinator