Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

wo 21  Eten op de Club. Winterkost
do 22  Trainersavond - Trainen in de zaal
ma 26  Sponsoravond
wo 28  Herexamen Scheidsrechters
do 29  Coach Avond - Zaalcoaching Jongste Jeugd
do 29  Coachavond - Zaalcoaching Junioren
vr 30  Sinterklaasfeest
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl

Club van 100

DoelstellingIn 2017 is de Club van 100 opgericht door en voor mensen die meer willen doen voor Hockeyclub de Hoeksche Waard. Belangrijk om te vermelden is dat de Club van 100 onafhankelijk is van het bestuur van HCHW. Het doel van de Club van 100 is het financieel ondersteunen van de hockeyclub bij investeringen die niet uit de gewone middelen gefinancierd kunnen worden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de aanschaf van meubilair voor het clubhuis of het terras, de aanleg van een speeltuintje of organiseren van activiteiten met een maatschappelijke doel.

Verzoek tot sponsoring

Ieder lid van de Club van 100 en ieder lid van HCHW kan een sponsoraanvraag bij de Club van 100 indienen. Er kan ook een aanvraag worden gedaan voor een vast bedrag voor een jaarlijks terugkerend evenement. Een aanvraag dient schriftelijk bij het bestuur van de Club van 100 te worden ingediend, voorzien van argumentatie en een kostenberekening. De aanvrager krijgt een schriftelijke reactie of de aanvraag gehonoreerd wordt.

Toekenning van sponsoring

De Commissie Club van 100 beoordeelt iedere aanvraag en legt de aanvragen in een ledenvergadering voor aan de leden van de Club van 100. Een investering wordt in principe alleen toegekend als deze een toegevoegde waarde heeft voor de hockeyclub en waarvoor binnen HCHW geen budget beschikbaar is.

Lidmaatschap

Je wordt lid door je via het onderstaande inschrijfformulier aan te melden en de jaarlijkse bijdrage van minimaal € 100,- te betalen. Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat krijgt een lid ervoor terug?

Leden van de Club van 100 krijgen een vermelding op het ledenbord in het clubhuis. Verder wordt er minimaal één keer per jaar een activiteit georganiseerd voor de leden van de Club van 100. Dit ter bevordering van de onderlinge banden, ter stimulatie om lid te blijven en om nieuwe leden te werven.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Club van 100 via e-mail [email protected]

Het bestuur van de Club van 100

Chester Both, voorzitter 06 - 10 69 56 95
vacature, secretaris
vacature, penningmeester

Terug naar begin

Leden
Terug naar begin

Projecten
Terug naar begin

Lid worden