Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

wo 21  Eten op de Club. Winterkost
do 22  Trainersavond - Trainen in de zaal
ma 26  Sponsoravond
wo 28  Herexamen Scheidsrechters
do 29  Coach Avond - Zaalcoaching Jongste Jeugd
do 29  Coachavond - Zaalcoaching Junioren
vr 30  Sinterklaasfeest
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl


Heeft de website jou enthousiast gemaakt over onze vereniging of ben je op een andere manier in aanraking gekomen met HC Hoekschewaard? Denk je er over om lid te worden, of wil je graag 2 proeflessen volgen, om te ervaren of hockey echt iets voor jou is ? Dan kun je geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invullen.

Na inschrijving ben je in beginsel proef lid. De ledenadministratie zal zo snel mogelijk contact met jou of je ouders opnemen. Na dit gesprek zal de technische commissie op de hoogte worden gebracht. Zij zullen dan via de mail laten weten in welk team het je wordt geplaatst en wanneer de eerste training zal plaatsvinden.

Na 2 proeflessen neemt de ledenadministratie telefonisch contact met je op om te informeren of alles naar wens is verlopen en of er eventueel nog vragen zijn. Mocht je besluiten lid te worden, dan kun je dit aangeven in het gesprek. Is hockey toch niet helemaal iets voor jou, dan is dit geen enkel probleem en dan verwijderen wij de gegevens weer uit ons bestand.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
 
Wanneer u een scheidsrechterskaart heeft, of u heeft aanvullende informatie die wij zouden moeten weten, dan kunt u dat hier aangeven.

 
   
 
   
   
 
VRIJWILLIGERSTAKEN OUDERS / VERZORGERS
 
We doen een beroep op u! Onze club kan niet "draaien" zonder de inzet van onze vrijwilligers. U kunt daaraan uw steentje bijdragen. Met een leuke en plezierige begeleiding van mede-vrijwillligers heeft u uw draai zo gevonden. U bepaalt hoeveel uur u wilt bijdragen. Immers, we doen het allemaal met plezier en het is een ideale kans om uw betrokkenheid met HC Hoeksche Waard te vergroten. Ook kunt u met een "buddy" samen een vrijwilligerstaak op u nemen.

Geef uw interesse gebied aan ...

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Bedankt voor het inschrijven
 
Dit waren onze vragen, door op 'volgende stap' te klikken ben je als proef lid ingeschreven en krijg je binnenkort een 'opmaat' inschrijfformulier in je mailbox.

Indien je na de proeflessen lid wordt van onze vereniging dien je dit inschrijfformulier te printen, te ondertekenen en daarna op te sturen naar:
HC De Hoeksche Waard
t.a.v. de ledenadministratie
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX MIJNSHEERENLAND

Met het ondertekenen van het inschrijfformulier ben je verplicht tot het betalen van de jaarlijkse contributie, alsmede een éénmalig entreegeld. Dit tot wederopzegging van het lidmaatschap, hetgeen uitsluitend schriftelijk kan geschieden vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar bij de ledenadministratie. Restitutie van contributie wordt niet verleend.

Bedankt voor het inschrijven en we wensen je veel hockeyplezier.