header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijven

Heeft de website jou enthousiast gemaakt over onze vereniging of ben je op een andere manier in aanraking gekomen met HC de Hoeksche Waard? Denk je er over om lid te worden, of wil je graag 2 proeflessen volgen, om te ervaren of hockey echt iets voor jou is ? Dan kun je geheel vrijblijvend het inschrijfformulier invullen.

Na inschrijving ben je in beginsel proef lid. De ledenadministratie zal zo snel mogelijk contact met jou of je ouders opnemen. Na dit gesprek zal de technische commissie (TC) op de hoogte worden gebracht. Zij zullen dan via de mail laten weten met welk team je kunt meetrainen en wanneer de eerste training zal plaatsvinden. Na deze proeftrainingen zal de TC samen met jou bepalen wat een passend team voor je is.

Voor het lidmaatschap gelden de volgende voorwaarden:

  • Leden vanaf 16 jaar zijn verplicht om een scheidsrechterskaart te behalen. Volgens KNHB regels (m.i.v. 2008) mag een lid alleen wedstrijden spelen als hij/zij in het bezit is van een scheidsrechterskaart.
  • Er wordt van de ouders van jongste jeugd en juniorenteams verwacht, dat zij per toerbeurt:
    • Teams naar en van de uitwedstrijden rijden (of zelf voor vervanging zorgen);
    • Hand- en spandiensten verrichten bij toernooien en activiteiten;
    • 2 á 3 keer per jaar bardienst vervullen.
  • Er wordt van leden vanaf 16 jaar verwacht dat zij per toerbeurt wedstrijden fluiten op zaterdag en zondag.

 

Na 2 proeflessen neemt de ledenadministratie telefonisch contact met je op om te informeren of alles naar wens is verlopen en of er eventueel nog vragen zijn. Mocht je besluiten lid te worden, dan kun je dit aangeven in het gesprek. Is hockey toch niet helemaal iets voor jou, dan is dit geen enkel probleem en dan verwijderen wij de gegevens weer uit ons bestand.


PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL
   
 
   
 
OVERIGE INFORMATIE
   
 
   
   
 
VRIJWILLIGERSTAKEN OUDERS / VERZORGERS
 
Een club kan enkel en alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Waarschijnlijk nu nog veel te vroeg om je een beeld te vormen wat er allemaal te doen is, maar misschien heb je nu al ideeën waar je je naast de normale bardiensten voor in zou willen zetten. Laat het ons gerust weten en vul het nu al in.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
Bedankt voor het inschrijven
 
Dit waren onze vragen, door op 'volgende stap' te klikken ben je als proef lid ingeschreven en krijg je binnenkort een 'ingevuld' inschrijfformulier in je mailbox.

Als je na de proeflessen lid wordt dan ontvangen wij graag een getekend inschrijfformulier. Het makkelijkste is het om dit digitaal te doen en te mailen naar [email protected]
Per post kan ook: HC De Hoeksche Waard
t.a.v. de ledenadministratie
Vrouwehuisjesweg 11
3271 LX MIJNSHEERENLAND

Met het ondertekenen en opsturen van het inschrijfformulier ben je formeel lid geworden en uiteraard contributieplichtig, alsmede een éénmalig entreegeld. Dit tot wederopzegging van het lidmaatschap.

Bedankt voor het inschrijven en we wensen je veel hockeyplezier.

 

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

Sponsoren

Vacatures

Hockey support
Begeleiding
Evenementen, Activiteiten & Horeca
Lid
Financieel
Coördinator
Accommodatie
Projecten
Hockey support
Voorzitter