header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

KNHB Basisopleiding trainers/coaches

zondag 8 oktober 2023   |   10:00 - 12:00   |   Clubhuis
Beste allen, 

Wil je weten wat goed training geven of leuk coachen betekent? Kom dan naar de club voor de KNHB basis opleiding. Op zondag 17 september van 10:00 tot 12.00 uur starten wij met de eerste workshop voor geïnteresseerde trainers en coaches. De workshop gaat over de KNHB visie op hockey en opleiden. Ook leeftijdskenmerken komen aan bod.

Op 1 oktober van 10:00 t/m 12:00 uur wordt workshop 2 gehouden voor de trainers. Kom in hockey kleding met stick want we gaan tijdens deze workshop ook het veld op om te leren en ervaren hoe je een goede training kan geven.

De derde en laatste workshop is voor de coaches. Deze vindt plaats op de club op zondag 8 oktober van 10:00 tot 12:00. Hier bespreken we onder andere wat de rol is van een coach, hoe jij je seizoen goed vorm kan geven en geven we je tips over wisselbeleid en tactieken.

Wanneer je bij alle workshops aanwezig bent geweest (trainers 17/9 & 1/10; coaches 17/9 & 8/10) ontvang je het KNHB basiscertificaat training geven en/of coachen. 

Wij kunnen natuurlijk niemand verplichten om aanwezig te zijn. Echter als coach of trainer heb je een grote verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat we met elkaar dan ook de goede dingen doen die in lijn zijn met het beleid van de club én goed zijn voor de sportieve ontwikkeling van -met name- de kinderen. 

Kun je als trainer of coach van een (jongste) jeugdteam NIET aanwezig op één of meerdere workshops, stuur dan een email naar [email protected] om je af te melden. Geef daarbij a.u.b. ook de reden aan.

Ouders die ook graag willen begrijpen waarom trainers/coaches doen wat ze doen, die zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Tot snel. We zien je graag op de club!Met sportieve groet,


Bob Roos

Voorzitter TC

Met elkaar. Voor elkaar
Samen de schouders eronder!