header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoring

HC de Hoeksche Waard, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport. Iedereen, zowel kleintjes als pubers, (jong) volwassenen en veteranen, is welkom bij HC de Hoeksche Waard.

Ons doel is om samen een sportieve prestatie neerzetten, samen werken aan succes. Tientallen enthousiaste en gedreven vrijwilligers zijn vrijwel dagelijks bezig voor de club. Zij voelen zich allemaal zeer betrokken bij onze vereniging, bij onze leden, bij onze jeugd. En hetzelfde geldt voor onze sponsors. Met elkaar hebben we een gezamenlijk doel. Samen willen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze directe leefomgeving, de Hoeksche Waard, en de maatschappij in het algemeen.

HC de Hoeksche Waard staat voor sportiviteit, respect, betrokkenheid, samenwerking, verbinding, resultaat en succes. Hier zetten wij ons zowel individueel als gezamenlijk voor in. Op het veld, maar ook daarbuiten. Daarnaast streven we er als vereniging naar om voor al onze sponsors, groot en klein, een goede partner in business te zijn.

Draag jij HC de Hoeksche Waard ook een warm hart toe? Dan zijn er tal van mogelijkheden om onze club te ondersteunen. Heel erg bedankt alvast voor jouw interesse en betrokkenheid.