header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lid worden van HC de Hoeksche Waard?

Zijn de proeftrainingen goed bevallen en wil je definitief lid worden? Je bent van harte welkom! Vul het inschrijfformulier in en kom lekker trainen. Ik zeg doen! Na het inschrijven nemen we contact met je op om een datum af te spreken om te starten. Zo zijn we zeker van een 'warm' welkom. Dit is zeker voor de jeugd fijn!

Heb je nog geen proeftraining gedaan, maar wil je toch nog eerst even kijken hoe het bevalt? Schrijf je dan eerst in voor een proeftraining. Inschrijven als definitief lid kan dan later.

Wat heb je nodig?
Als je eerst een paar keer wil meetrainen, dan zijn sportkleding, sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje voorlopig voldoende. Een stick is er altijd wel op de club. Ga je wedstrijden spelen, dan heb je iets meer nodig:
  • Hockeyschoenen. Dit zijn kunstgrasschoenen. Afhankelijk van het merk varieert de prijs van ongeveer €40 tot €140;
  • Hockeystick. Laat je hierover informeren bij De Hockeywinkel in Barendrecht welke stick je het beste kunt nemen. Er zijn sticks voor beginners en voor gevorderden. De prijs voor een stick varieert van € 50,- tot € 350,-
  • Scheenbeschermers. Dit zijn andere scheenbeschermers dan bij voetbal. De scheenbeschermers voor hockey beschermen ook de enkels en zijn groter.
  • Bitje. Wij adviseren om een bitje op maat te nemen. Jaarlijks aan het begin van het seizoen kun je op de club bitjes happen. Je kunt eventueel ook bij je tandarts terecht.
  • Tenue. Voor meisjes is dit een blauw Indian Marahadja rokje en een HCHW shirt en voor jongens een korte blauwe Indian Marahadja broek en een HCHW shirt. Uiteraard met de bijpassende clubkousen. Voor het spelen van wedstrijden is een clubtenue verplicht.Jeugdsportfonds
Wil je kind graag hockeyen maar is er thuis te weinig geld? Dan zoeken we naar een oplossing. Ons uitgangspunt is dat alle kinderen moeten kunnen sporten en geld mag daar nooit een bezwaar in zijn.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding en een hockeystick.

Voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur, verwijzen wij je graag naar hun website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Privacyvoorwaarden
Lees voordat je je inschrijft nog wel even onze privacy voorwaarden.