header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Trimhockey

Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Maar natuurlijk ook voor oud-hockeyers die graag weer op een  ongedwongen manier lekker een balletje willen slaan. Leeftijd, man of vrouw, conditie of niet en de mate van hockeyervaring zijn niet zozeer van belang. Sportief bezig zijn, gezelligheid en socialiteit staan absoluut centraal. Mannen en vrouwen spelen door én met elkaar. Eén keer in de week komen de trimmers op donderdagavond bij elkaar en train je samen op techniek, tactiek en conditie. Uiteraard zijn er verschillende groepen: van puur recreatief tot aan sportief gezellig. Je speelt in principe geen wedstrijden, maar als ze bij de veteranen mensen tekort komen kun je als je wilt een wedstrijdje meepakken. Voor trimhockey is de contributie lager dan voor leden die ook competitie spelen.

Veel ouders van hockeyende kinderen zijn ook trimlid. Als je zelf ook hockeyt, weet je hoe leuk en moeilijk het is en kun je je kids nog beter helpen.
 
Kom een keer langs op donderdagavond zodat je kunt ervaren of het iets voor je is. 

Tijd: Donderdag van 20.30 - 22.00 uur
Wil je nog even contact hebben? Mail dan naar: [email protected]
Aanmelden voor kennismaking: klik hier

Je kunt 2 keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna schrijf je je in als trimhockeylid bij HC de Hoeksche Waard via de ledenadministratie.