header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijven

Zijn de proeftrainingen goed bevallen en wordt je definitief lid? Vul dan het onderstaande formulier in. We nemen zo snel als mogelijk contact op om te laten weten met welk team je gaat meetrainen en wanneer de eerste training is.

Voor het lidmaatschap gelden de volgende voorwaarden:

  • Leden vanaf de B-jeugd zijn verplicht om een scheidsrechterskaart te behalen. Volgens KNHB regels mag een lid alleen wedstrijden spelen als hij/zij in het bezit is van een scheidsrechterskaart.
  • Er wordt van de ouders van jongste jeugd en juniorenteams verwacht, dat zij per toerbeurt:
    • Teams naar en van de uitwedstrijden rijden (of zelf voor vervanging zorgen);
    • Hand- en spandiensten verrichten bij toernooien en activiteiten;
    • 2 á 3 keer per jaar bardienst vervullen.
  • Er wordt van leden vanaf de B-jeugd verwacht dat zij per toerbeurt wedstrijden fluiten op zaterdag en zondag.
Lees voordat je je inschrijft nog wel even onze privacy voorwaarden.

Let op, de velden met * zijn verplicht om in te vullen.
PERSOONLIJK
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
CONTACT INFORMATIE
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
FINANCIEEL
   
 
   
 
OVERIGE INFORMATIE
   
 
   
   
 
VRIJWILLIGERSTAKEN OUDERS / VERZORGERS
  Een club kan enkel en alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Waarschijnlijk nu nog veel te vroeg om je een beeld te vormen wat er allemaal te doen is, maar misschien heb je nu al ideeën waar je je naast de normale bardiensten voor in zou willen zetten. Laat het ons gerust weten en vul het nu al in.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
VOORWAARDEN
   
   
Bedankt voor het inschrijven
 

Door op 'volgende stap' te klikken ben je als lid ingeschreven en krijg je binnenkort een 'ingevuld' inschrijfformulier in je mailbox. Om je inschrijving definitief te maken, ontvangen wij graag een getekend inschrijfformulier van je. Het makkelijkste is het om dit digitaal te doen en te mailen naar [email protected]

Met het ondertekenen en opsturen van het inschrijfformulier ben je akkoord met de privacy voorwaarden (HC Hoekschewaard / Onze Club / Privacy Cookieverklaring). Ben je eenmaal spelend lid of trimlid geworden dan betaal je natuurlijk jaarlijkse contributie. Eénmalig brengen we entreegeld in rekening. 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.