header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Eten op de Club! Stoofvlees Frites Bokbier

Club Nieuws Nieuws afbeelding

9-9Woensdag 18 september van 18:30 tot 21:30 is het weer 'Eten op de club!' voor leden en aanhang voor slechts € 9,50 per persoon. Stoofvlees met frites! Incluisef een Bokbier. Inschrijven en direct betalen kan via de website (inloggen, Club > Evenemtenten) en LISA app bij evenementen.


Lees verder

Nieuwe spelregels seizoen 2019 -2020

Club Nieuws Nieuws afbeelding

3-9 Vanaf het seizoen 2019-2020 geldt een aantal nieuwe spelregels. Bondsscheidsrechter Coen van Bunge legt deze nieuwe regels uit, zodat ze voor iedereen duidelijk zijn.
Lees verder

Wie o wie wordt vriend van dames 1?

Club Nieuws Nieuws afbeelding

2-9 Met het nieuwe hockeyseizoen in aantocht hebben de speelsters van dames 1 een ‘vrienden van Dames 1’ actie opgezet om er flitsend en warm bij te lopen in nieuwe truien. En op deze truien, die iedere week gedragen gaan worden, kan je bedrijf, familienaam of hockeyteam staan. Van dit opgehaalde

Lees verder

ALGEMENE LEDENVERGADERING VERPLAATST!!!

Club Nieuws Nieuws afbeelding

27-8Het bestuur heeft van verschillende leden te horen gekregen dat zij de ALV graag zouden willen bezoeken, maar dat het tijdstip voor hen ongelukkig was. Het is om die reden dat er voor gekozen is om de ALV te verplaatsen naar donderdag 19 september aanstaande om 19:30 uur in het clubhuis.


Lees verder

HORECA KANJERS GEZOCHT

Club Nieuws Nieuws afbeelding

16-7Ben jij enthousiast, kun je mensen een "thuis” gevoel geven, ben jij servicegericht en hou je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor de barbezetting in ons mooie clubhuis zijn wij op zoek naar versterking en aanvulling van onze invalpoule vanaf het nieuwe hockeyseizoen.


Lees verder

€ 50,- retour

Club Nieuws Nieuws afbeelding

13-2 Op 30 oktober 2014 heeft de gemeenteraad van de voormalige gemeente Binnenmaas besloten om geld beschikbaar te stellen voor de 'stimuleringsregeling jeugdleden verenigingen', een soort subsidieregeling om jeugd te stimuleren lid van een vereniging of club te worden. Nadat op 1 juli 2015 werd

Lees verder

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

 

 

HCHW TEAMKLEDING

 

Sponsoren

Vacatures

5. Hockey support
Voorzitter
7. Ledenwerving & behoud
Operationeel
4. Financieel
Operationeel
6. Hockey technische zaken
Lijncoördinator Jongens
2. Evenementen, Activiteiten & Horeca
Operationeel