header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Contributie

In de Algemene Leden Vergadering van 29 mei 2017 is de contributie vastgesteld op:

Gewoon lidmaatschap
Senioren (25 jaar en ouder) € 275,- per jaar
Senioren 18 t/m 24 jaar € 250,- per jaar
Trimleden € 165,- per jaar
Flexlid*** € 205,- per jaar
Junior lidmaatschap
14 t/m 17 jaar € 220,- per jaar
10 t/m 13 jaar € 215,- per jaar
7 t/m 9 jaar € 195,- per jaar
Benjamins (6 jaar) **
€ 135,- per jaar
Funkey's (5 jaar) **
€ 95,- per jaar
Zaalhockey *
€ 60,- per jaar
Donateurs € 60,- per jaar
Entreegeld **
€ 60,- éénmalig

* Zaalhockey: Tijdens de winterstop wordt er door veel teams zaalhockey gespeeld. Als jij, je zoon of dochter zaalhockey gaat spelen, dan vraagt dit een extra bijdrage. Hiervoor wordt onder andere zaalruimte gehuurd voor wedstrijden en training (meestal twee). Extra trainingsuren (en dus zaalruimte) kunnen door teams zelf worden ingekocht. 

** Entreegeld: Dit betreft een éénmalige inschrijving, welke in het eerste jaar van het lidmaatschap boven op de jaarlijkse contributie komt. Funkey's en Benjamins betalen geen entreegeld.

*** Flexlid: Een Flexlid is volwaardig lid met die beperking dat slechts 50% van de wedstrijden mag worden meegespeeld.Opzeggen:
Opzeggen kan alleen via je persoonlijke dashbord, LISA app of per email tot 1 mei bij de ledenadministratie via het emailadres: [email protected]
Na deze datum worden de leden weer aangemeld bij de KNHB en heb je een betalingsverplichting voor een heel nieuw seizoen.

Spelers die bijvoorbeeld gaan studeren, en dus nog niet weten of ze lid zullen blijven, dienen ook voor 1 mei op te zeggen. Als ze toch weer lid willen worden, moeten ze zich voor 1 juli weer aanmelden.

Er wordt een bevestiging van de opzegging verstuurd. Let er op dat je de bevestiging ontvangt; geen bevestiging betekent dat er geen opzegging is ontvangen door de ledenadministratie.

 

KOPEN VOOR JE CLUB

Boek je een reis of hotel? Of koop je een laptop, koelkast of een mooi kado (voor jezelf)? Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent van het aankoopbedrag voor onze club.

Geen registratie, geen inlog, geen code of wat dan ook. Slechts één muisklik extra.

  

JEUGDFONS SPORT&CULTUUR

 

Sponsoren