header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwilligersbeleid

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, dit geldt ook voor HC de Hoeksche Waard. Het leuke van het vrijwilligerswerk is dat het de band met de club versterkt en natuurlijk zijn vrijwilligers onmisbaar omdat zij ervoor zorgen dat de teams gecoacht worden, de bar bezet wordt, activiteiten worden georganiseerd, er getraind en gespeeld kan worden, etc. Van alle (ouders van) leden wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen en dat zij dus hun bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Wanneer wij dit niet verplichten moet het werk door betaalde krachten gebeuren waardoor de contributie ongetwijfeld moet worden verhoogt.

Wij doen ons best om een goede match te vinden tussen jouw interesses en de activiteiten. Waar liggen jouw talenten? Coachen, fluiten, wedstrijdcommissariaat, extra bardienst draaien, een bestuursfunctie etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen je hulp gebruiken.

De commissie richt zich op werven, behouden en ontwikkelen van vrijwilligers. Alle vrijwilligersactiviteiten zijn in kaart gebracht en actuele vacatures staan op de website. Leden, ouders van leden en/of overige ge├»nteresseerden kunnen zich hier ori├źnteren op de mogelijkheden en aanmelden.

Zin om iets op te pakken? Stuur even een mailtje naar [email protected]

Verplichte activiteiten

Er zijn op de club een aantal activiteiten die niet vrijblijvend zijn maar verplicht. Verplicht zijn bardiensten (senioren, junioren en ouders van jeugdleden) en het fluiten van wedstrijden door senioren en junioren die in de B spelen. De uitgangspunten voor de bardiensten vind je hier.