Mededelingen

Contact

HC De Hoeksche Waard
hockey
Adres
HC De Hoeksche Waard
Vrouwehuisjesweg 11
3271LX Mijnsheerenland

0186-602663

Agenda

zo 7  Actief op Zondag
zo 21  Actief op Zondag
wo 24  Algemene Leden Vergadering
za 3  Laatste inhaal weekend competitie
zo 11  Actief op Zondag Afsluiting + Feest
za 17  Jongste Jeugd Dag /verplicht E&F toernooi District
za 8  Start Zomervakantie
(> ga naar de agenda)

Hockey.nl

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 6 mei 2017
Tijd T/U Team Tegen team
09:45 Thuis Meisjes M8E3 MHV Evergreen M8E2
25-4
Koningsdag 2017

Donderdag 27 april aanstaande kun je om 11:00 uur je goed gebruikte spullen afgeven aan de kraam in Mijnsheerenland bij Sportland. Verder zoeken we nog mensen die willen helpen in de kraam. Wellicht leuk voor een team dat nog GEEN activiteit heeft voor het nieuwe clubhuis!

[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

20-4
Met heel je team gratis naar het EK in Amsterdam

Wil jij met heel je team in augustus gratis naar het Rabo Euro Hockey Championship in Amsterdam? Ga dan nu alvast aan de slag om een mooie actie te verzinnen die geld oplevert voor ons nieuwe clubhuis. Het team met de origineelste actie en het team met de hoogste opbrengst winnen de toegangskaarten. 
[ ..lees meer ]
16-4
Voor 1 mei opzeggen

Voor de samenstelling van de nieuwe teams is het handig wanneer we een beeld hebben wie er zijn of haar lidmaatschap niet verlengd. Dus als je het al zeker weet, zeg dan vóór 1 mei op, per mail via [email protected] 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

24-3
GRATIS Parkeren bij Recreatieoord Binnenmaas

Wegens de bouw van onze nieuwe clubhuis is parkeren op ons eigen terrein niet mogelijk. Je kunt GRATIS parkeren op het naast gelegen parkeerterrein van het Recreatieoord Binnenmaas.De slagboom gaat open als je een inrijkaart trekt. Ruil vervolgens je inrijkaart voor een GRATIS uitrijkaart bij de bar van ons tijdelijke clubhuis. Zo voorkomen we
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

20-3
Rabobank Actief op Zondag

Nodig je vrienden en vriendinnen uit om lekker op zondagochtend te gaan sporten. Iedereen van 6 tot 12 jaar is van harte welkom. Je hoeft niet te kunnen hockeyen. We gaan vooral lekker sporten! Vaders en moeders, kom ook in sporttenue want jullie gaan ook aan de slag. Een bootcamp trainer zorgt er voor dat jullie topfit worden. De toegang is
[ ..lees meer ]

Reageer (3 reacties)

6-3
Gezocht Jongste Jeugd Trainers

De Jongste jeugd commissie is hard op zoek naar één of meerdere enthousiaste trainers voor enkele eerste jaars E-teams. De basis voor het hockeyen wordt al op hele jonge leeftijd gelegd. Jouw rol als trainer is daarin ontzettend belangrijk. Je wordt als trainer ondersteund vanuit de club. Het voorbereiden van je trainingen vraagt
[ ..lees meer ]

Reageer (3 reacties)

27-2
HEEL HC HOEKSCHE WAARD BAKT

Lekker smullen en tegelijk geld inzamelen voor het nieuwe clubhuis. Dat kan vanaf nu! Graag willen wij met een groep thuisbakkers gebak, cupcakes, hartige baksels e.d. gaan bakken om deze te gaan verkopen in het clubhuis, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het nieuwe clubhuis.

[ ..lees meer ]

Reageer (3 reacties)

20-2
Koningsdag 2017

Het is nog even weg, maar ook dit jaar gaan we voor de club weer goed gebruikte spullen verkopen op de vrijmarkt. Dus als je deze week aan de 'grote schoonmaak' begint, nog niets weggooien!

[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

16-2
Trim Hockey

Zin om ook lekker buiten te sporten, om (weer) te gaan hockeyen, zonder de druk van de competitie, ga dan lekker trimhockeyen. Een goede trainer leert je graag de fijne kneepjes!

[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

11-11
Moet je opeens afsluiten?

Moet je opeens afsluiten? Wat moet je dan doen? 1. Alle lichten op de velden uit doen. 2. Heren en Dames WC 's lichten uit en afsluiten. 3. In clubhuis achter de bar koffieapp., snoep en frisdrankkasten afsluiten.  4. Verwarming uit. 5. Voorraad hok afsluiten. 6.  Alle ramen sluiten.
[ ..lees meer ]Statistieken

woensdag 26 april 2017
Aantal leden (info) 602
Nu online 10
Leden met @ 99,2%
SMS Bereik (teams) 84,6%

Stelling

Clubcompetitie

1. Meisjes MC1
2. Heren H2
3. Jongens JA1
4. Jongens JD1
5. Dames D1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
april 55,17 %
mei 42,42 %
juni 38,76 %

Laatste reacties

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 26% |week: 44%

Teams